Hiphop i sommerferien

StigPaa og Dino Dikic gir deg sommerens gøyeste ferieuke! Bli med og prøv ut breakdance, DJ-ing, graffiti, sjablongmaking og gatekunst. Deltakelse krever ingen forkunnskaper.

På kurset blir man delt i grupper, og jobber på ulike stasjoner hver dag, slik at du får prøve ut alle aktivitetene i løpet av uken. Vi veksler mellom fysisk aktivitet ute og inne, og mer stillesittende aktiviteter, slik at dagene blir mest mulig variert. Midt på dagen lager vi felles lunsj og koser oss og spiser enten ute eller inne - avhengig av været. Torsdagen avslutter vi med et lite show/utstilling kl. 14.30 hvor familie og venner er velkommen!

Velkommen til en kreativ og morsom ferieuke!

Praktisk info:
Kle dere lett og ledig, og ha gjerne med noe tøy det ikke er så farlig om dere griser på når vi skal drive med gatekunst/graffiti. Vi stiller selvsagt med nødvendig verneutstyr for bruk av spraymaling. Vi kjøper inn enkel brødmat, frukt og drikke - men har du spesielle allergier ber vi om at matpakke medbringes.

Tid: Mandag 25. juni – torsdag 28. juni. kl. 10-15:00

Sted: Ulriken bydelssenter, Landåsveien 31, 5097 Bergen

Alder: 10-12 år

Pris: Kr. 500,- (inkl. materialer og lunsj)

Kort om kursholdere:
Stig Markussen - Artistnavn: StigPaa. Profesjonell danser fra Bergen. Kjent fra dansemiljøet siden 1999, og er med i dansegruppen BSB (Bergen Style Bombers). Han har lang erfaring med dansekurs for barn, ungdom og voksne innen Break/HipHop.

Dino Dikic: Utdannet ved Kunst- og Design Høgskolen i Bergen. Lang erfaring som graffitikunstner og har vært kursinstruktør ved flere anledninger både for barn og ungdommer. Som kunstner arbeider han med samtidsgrafikk som installasjonskunst.


(Foto: Pixabay)

Sted Ulriken bydelssenter
Påmeldingsfrist 24.06.2018 10:00
Startdato 25.06.2018 10:00
Sluttdato 28.06.2018 15:00


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
Eileen Dalland
mob. 55569463