Mini-Tankerom: Bokbinding på Linken aktivitetshus

Oppstart: Mandag 30.oktober 2017
Klokken:  10.00 til 14.00 (med forbehold om nok påmeldte)
Varighet:   4 timer. Maks. 8 plasser

Kursavgift: Kr 250,-. 

WORKSHOP I BOKBINDING

Gjennom en 4 timers workshop, får deltagerne innblikk i to enkle innbindingsmetoder: japanbinding og enkle hefter. I tillegg gis en innføring i bruk av verktøy og materialer.

Bokbinding er både kjekt å nyttig å arbeide med, - der en kan lage sine egne notat-/skisse-/tegne-/malebøker. Kursholder har med papir og omslag for å lage enkle modeller, - og kurset er ment som en inspirasjon for videre kreativitet.Alle deltakerne får lage min. 2 bøker hver.


Om kursholder

Elisabeth Rydland Nilssen er utdannet ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB) i perioden 1990 -96, med hovedfag i grafikk. Hun bor og arbeider i Bergen, og har de siste 12 år hatt sitt atelier i Gamle Bergen. Elisabeth R. Nilssen har en variert praksis gjennom sitt kunstnerskap, fra sitt arbeid med grafikk – bøker – maleri og objekt.  Hun er også del av kunstnerduoen Rød-Rydland, som gjennom de siste årene har gjennomført flere produksjoner for Den Kulturelle Skolesekken, både i Hordaland Fylkeskommune (prosjekt «evne til uttrykk») og Bergen Kommune (prosjekt «MinBok»). Hun har holdt kurs i bokbinding i flere sammenhenger, både ved skoler og i privat regi i sitt atelier.


Les mer om kunstneren på hennes hjemmeside: www.ern.noNB! Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen.

Arrangør: Bergen kommune ved 
Linken aktivitetshus på Laksevåg og Kunst, kultur og psykisk helseEnhet for kulturformidling og deltakelse.

Les deltageravtalen her

(Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato)Sted Linken aktivitetshus
Påmeldingsfrist 02.11.2017 22:00
Startdato 03.11.2017 10:00
Sluttdato 03.11.2017 14:00


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
Livelin Remme