Mini-Tankerom: Bokbinding på Linken aktivitetshus

Oppstart: Mandag 2.oktober 2017
Klokken:  10.00 til 14.00 (med forbehold om nok påmeldte)
Varighet:   4 timer. Maks. 6 plasser

Kursavgift: Kr 250,-. 

Workshop i bokbinding

Gjennom en 4 timers workshop, får deltagerne innblikk i to enkle innbindingsmetoder: japanbinding og enkle hefter. I tillegg gis en innføring i bruk av verktøy og materialer.

Bokbinding er både kjekt å nyttig å arbeide med, - en kan lage dine egne notat-/skisse-/tegne-/malebøker, der deltakerne står fritt i forhold til valg av papir og format. Kursholder har med papir og omslag for å lage enkle modeller, - og kurset er ment som en inspirasjon for videre kreativitet.


Om kursholder

Elisabeth Rydland Nilssen er utdannet ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB) i perioden 1990 -96, med hovedfag i grafikk. Hun bor og arbeider i Bergen, og har de siste 10 år hatt sitt atelier i Gamle Bergen. Elisabeth R. Nilssen har lang erfaring innen grafikk (spesielt fargetresnitt/høytrykk), men har de siste 8 år konsentrert sitt arbeid innenfor maleri/objekt og samarbeidet i kunstnerduoen Rød-Rydland. Hun har holdt kurs i bokbinding for Friundervisningen, samt ved skoler både for elever og lærere.

Les mer om kunstneren på hennes hjemmeside: www.ern.noNB! Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen.

Arrangør: Bergen kommune ved 
Linken aktivitetshus på Laksevåg og Kunst, kultur og psykisk helseEnhet for kulturformidling og deltakelse.

Les deltageravtalen her

(Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato)Sted Linken aktivitetshus
Påmeldingsfrist 01.10.2017 20:00
Startdato 02.10.2017 10:00
Sluttdato 30.10.2017 14:00


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
Livelin Remme