Tankerom - kurs i keramikk (videregående)
Oppstart: Torsdag 7.september, Kl. 09.30-14.30 (med forbehold om nok påmeldte)
Varighet: 10 ganger (OBS! Ikke kurs i skoleferier)
Max. 6 plasser
 
Materialutgifter dekkes av hver enkelt deltaker. Velg selv hvor mange sekker leire du ønsker å kjøpe i nedtrekksmenyen (priskategori) når du melder deg på.

Kursbeskrivelse
På dette kurset gjennomgår vi ulike keramiske teknikker for arbeid med form. Kurset vil også ta for seg ulike teknikker for arbeid med flaten som: farge, tekstur og ulike grafiske teknikker for overføring av motiv. Kurset passer for dem som har gått på kurs før eller har erfaring i å arbeide med keramikk, og undervisningen vil bli individuelt tilpasset. Kursdeltagerne vil arbeide med egne ideer og utvikle ferdigheter gjennom arbeid med prosjekter og tema som interesserer dem.


Om kursholder
Trine Hovden er utdannet ved kunsthøgskolen i Bergen med hovedfag ved seksjon for keramikk i 2005. Hun har de siste årene stilt ut både i inn og utland og utført flere utsmykningsoppdrag. Tidsbegrepet og gjentagelsen er gjennomgående tema i arbeidene hennes. Hun er opptatt av spørsmål rundt identitet og tilhørighet i forhold til geografi, slekt og familie. Med utgangspunkt i bilder og problemstillinger fra hennes egen familiehistorie utforsker hun den individuelle og kollektive erindring. Hun har arbeidet mye med fotografi og grafiske teknikker på keramikk, og lager både større installasjoner og mindre arbeider for visning i galleri.


Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her

(Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato)


Arrangør: Bergen kommune, Enhet for kulturformidling og deltakelse, Kunst, kultur og psykisk helse.

NB! Når du melder deg på kurset blir du bedt om å oppgi din adresse. Din adresse er kun til intern bruk/statistikk for Bergen kommune. 

Sted Ulriken bydelsenter
Påmeldingsfrist 06.09.2017 14:00
Startdato 07.09.2017 09:30
Sluttdato 23.11.2017 14:30


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Livelin Remme