Tankerom - kurs i keramikk (nybegynner)

Oppstart: OBS! Oppstart er utsatt til onsdag  4.oktober 2017. kl.10.00-14.00 NB! Forutsatt nok påmeldte

Varighet: 10 ganger (OBS! Ikke kurs i skoleferier
). 

Materialutgifter dekkes av hver enkelt deltaker. Velg selv hvor mange sekker leire du ønsker å kjøpe i nedtrekksmenyen (priskategori) når du melder deg på.

Kursbeskrivelse
På dette kurset gjennomgår vi grunnleggende keramiske teknikker for arbeid med form. Kurset vil også gi en innføring i ulike teknikker for arbeid med flaten som: farge, tekstur og ulike grafiske teknikker for overføring av motiv.

Kurset passer for nybegynnere, det kreves ingen forkunnskaper og undervisningen vil bli individuelt tilpasset. Kursdeltagerne vil arbeide med egne ideer og utvikle ferdigheter gjennom arbeid med prosjekter og tema som interesserer dem.

Om kursholder
Trine Hovden er utdannet ved kunsthøgskolen i Bergen med hovedfag ved seksjon for keramikk i 2005. Hun har de siste årene stilt ut både i inn og utland og utført flere utsmykkningsoppdrag.

Tidsbegrepet og gjentagelsen er gjennomgående tema i arbeidene hennes. Hun er opptatt av spørsmål rundt identitet og tilhørighet i forhold til geografi, slekt og familie. Med utgangspunkt i bilder og problemstillinger fra hennes egen familiehistorie utforsker hun den individuelle og kollektive erindring.

Hun har arbeidet mye med fotografi og grafiske teknikker på keramikk, og lager både større installasjoner og mindre arbeider for visning i galleri.

NB! Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her

(Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato)

Arrangør: Bergen kommune, Enhet for kulturformidling og deltakelse, Kunst, kultur og psykisk helse.

NB! Når du melder deg på kurset blir du bedt om å oppgi din adresse. Din adresse er kun til intern bruk/statistikk for Bergen kommune.

Sted Ulriken bydelsenter
Påmeldingsfrist 03.10.2017 13:00
Startdato 04.10.2017 10:00
Sluttdato 13.12.2017 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Livelin Remme