Tankerom - kurs i tegning/maleri

Tegne og malekurs med LisBeth J Sjøvoll

Oppstart uke 42:  Onsdag 18.10. Kl. 12.30 til 16.30  (med forbehold om nok påmeldte)
Varighet: 8 ganger Max. 5 plasser

Adresse: C Sundts gt.  55, (Kunstnerverksteder cs55) 4. Etg. 
Ringeklokke utenfor
 
NB! Deltakerne må anskaffe og bekoste materialer selv.

Kursbeskrivelse 

I dette kurset vil deltakerne få jobbe med kull, blyant og akrylfarger. Kurset vil ha fokus på det å se, - det å ha et utgangspunkt (stilleben/oppstilling) og det å ha forskjellig fokus i forhold til utgangspunktet. Vi vil legge opp til ulike øvelser som ikke legger vekt på å bli et ferdig produkt, men på det å øve seg. De første fire kursdagene fokuserer på tegning, de fire siste på maling. 

Deltagerne arbeider med papir som festes på finer plater .

Der vil være staffeli til alle i verkstedet, men deltakerne må selv skaffe nødvendig utstyr.

Det vil si; maling, pensler, malepalett, A 3 tegneblokk, tegneklyper, kull, knett-gummi og blyant (f.eks. 4 b, 6 b eller annet) og klær som tåler litt søl. System 3 akrylmaling anbefales og det er mye bra å få kjøpt hos MALEPALETTEN i Kong Oscars gate, bl.a. startpakker med rød, blå, gul, sort og hvit. 
OBS! Oljemaling kan ikke benyttes.

Det er butikk i nærheten, men lurt å ta med matpakke. Vi lager kaffe og det er vannkoker hvis noen vil lage te. Hver gang startes med en konsentrasjons øvelse, så det er viktig at alle kommer i tide.


Om kursholder

LisBeth J. Sjøvoll gikk ut fra Vestlandets kunst akademi i 1992 og har siden stort sett hatt sitt virke i Bergen. Hun arbeider med tegning og maleri, og har vært aktiv som kunstner siden endt utdannelse. Lisbeth J. Sjøvoll har også erfaring fra undervisning, spesielt fra KIB (Kunstskolen i Bergen) hvor hun er i den faste staben. Hun arbeider i et abstrakt formspråk, ofte i serier og gjerne store formater. Bildene hennes er visuelle ideer i dialog med hverandre, rommet og tilskueren. Hun har stilt ut flere ganger ved Galleri SE, hatt flere separatutstillinger og er blant annet innkjøp av Stortinget, Bergen Kunstmuseum, Statoil og Norsk Kulturråd.

Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her

(Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato)

Arrangør: Bergen kommune, Enhet for kulturformidling og deltakelse, Kunst, kultur og psykisk helse.

NB! Når du melder deg på kurset blir du bedt om å oppgi din adresse. Din adresse er kun til intern bruk/statistikk for Bergen kommune.


 

Sted CS55 C Sundts gate 55
Påmeldingsfrist 23.10.2017 23:00
Startdato 18.10.2017 12:30
Sluttdato 06.12.2017 16:30


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Livelin RemmeLogo Deltager AS