Skrivekurs - VIDEREKOMNE

Oppstart: onsdag 10.mai, kl. 11.00 -13.30 (med forbehold om nok påmeldte)

Kurset går over 6 ganger.    Max. 8 plasser

Skrivekurs for viderekomne med Rolf Enger

Hvordan gjøre om tanker, idéer, drømmer, bilder, opplevelser til litteratur, som kanskje siden kan deles med andre?

Kurset er et generelt skjønnlitterært skrivekurs. Studentene skriver fortellinger og/eller dikt og får respons på tekstene sine, både i hele gruppen og individuelt. Dette kurset retter seg mot skrivere med en del erfaring, både som skrivere og med å gi og ta imot respons.

Det handler om å gi de personlige erfaringene et litterært uttrykk, finne sin egen stemme og ikke minst oppleve skrive- og skaperglede.

Deltagerne får skriveoppgaver og individuell oppfølging, og kanskje blir en utfordret og forhåpentligvis inspirert til å skrive mer og bedre. Deltagerne lærer om skriveprosess fra skisse til mer eller mindre ferdig tekst. Prosess, teknikker, tips og «tricks». Litt litteraturteori kan også være nyttig når det kan belyse og klargjøre en tekst.


Rolf Enger (f.1960) er forfatter og litterturviter, har skrevet 7 prosabøker og gjendiktet poesi. Han har jobbet som kritiker i Bergens Tidende en årrekke og blant annet vært redaktør for tidsskriftet Kraftverk. Han har ledet en rekke skrivekurs på alle nivåer, vært skrivelærer på Åsane Folkehøgskole i 4 år og er for tiden undervisningsleder på Skrivekunstakademiet og medlem i Norsk Kulturfond sitt vurderingsutvalg for prosa.

Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen.

Arrangør: Bergen kommune ved Kunst, kultur og psykisk helse, Bergenhus og Årstad kulturkontor

Les deltageravtalen her

(Sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato)

.
 

Sted Nordnes bydelshus
Påmeldingsfrist 09.05.2017 10:00
Startdato 10.05.2017 11:00
Sluttdato 21.06.2017 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Livelin RemmeNets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS