Tankerom - skrivekurs
Oppstart: onsdag 24.februar, kl.10-12 (med forbehold om nok påmeldte)

Kurset går over 10 ganger.

Max. 8 plasser
 

Kursbeskrivelse

Kurset er et generelt skjønnlitterært skrivekurs, der studentene skriver fortellinger og/eller dikt og får respons på tekstene sine, både i hele gruppen og individuelt.

Hvordan gjøre om tanker, idéer, drømmer, bilder, opplevelser til litteratur, som kanskje siden kan deles med andre?

Det kreves ingen skriveerfaring, kurset er både for nybegynnere og de som har skrevet en del. Det handler om å få fram de personlige erfaringene, finne sin egen stemme og ikke minst oppleve skrive- og skaperglede.


Studentene får skriveoppgaver og individuell oppfølging, og kanskje blir en utfordret og forhåpentligvis inspirert til å skrive mer og bedre.

Studentene lærer om skriveprosess fra skisse til mer eller mindre ferdig tekst. Prosess, teknikker, tips og "tricks". Litt litteraturteori kan også være nyttig når det kan belyse og klargjøre en tekst.


Om kursholder

Rolf Enger (f.1960) har skrevet 7 prosabøker og gjendiktet poesi. Han har jobbet som kritiker i Bergens Tidende en årrekke og blant annet vært redaktør for tidsskriftet Kraftverk. Han har ledet en rekke skrivekurs på alle nivåer, vært skrivelærer på Åsane Folkehøgskole i 4 år og er for tiden undervisningsleder på Skrivekunstakademiet.


Foto av Arne Halvorsen.Arrangør: Bergen kommune ved Kunst, kultur og psykisk helse, Bergenhus og Årstad kulturkontor.


NB! Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen. 

Les deltageravtalen her

(Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato)


Dersom kurset er fullt, kan du skrive deg på venteliste.

 

Sted Nordnes bydelshus
Påmeldingsfrist 23.02.2016 10:00
Startdato 24.02.2016 10:00
Sluttdato 04.05.2016 12:00


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
Linn Kornerud
mob. 97666632