Tankerom - kurs i keramikk (nybegynner)
Oppstart: Onsdag 18.3. kl.10.00-14.00 NB! Utsatt oppstart grunnet få påmeldte, kontakt arrangør på kkph@bergen.kommune.no for eventuelle spørsmål
Varighet: 10 ganger (ikke kurs i skoleferier, så sant det ikke er avtalt med kursholder, eller på helligdager)
Max. 5 plasser
 
Materialutgifter dekkes av hver enkelt deltaker. Velg selv hvor mange sekker leire du ønsker å kjøpe i nedtrekksmenyen (priskategori) når du melder deg på.

Kursbeskrivelse

På dette kurset gjennomgår vi grunnleggende keramiske teknikker for arbeid med form. Kurset vil også gi en innføring i ulike teknikker for arbeid med flaten som: farge, tekstur og ulike grafiske teknikker for overføring av motiv.

Kurset passer for nybegynnere, det kreves ingen forkunnskaper og undervisningen vil bli individuelt tilpasset. Kursdeltagerne vil arbeide med egne ideer og utvikle ferdigheter gjennom arbeid med prosjekter og tema som interesserer dem.


Om kursholder

Trine Hovden er utdannet ved kunsthøgskolen i Bergen med hovedfag ved seksjon for keramikk i 2005. Hun har de siste årene stilt ut både i inn og utland og utført flere utsmykkingsoppdrag.  

Tidsbegrepet og gjentagelsen er gjennomgående tema i arbeidene hennes. Hun er opptatt av spørsmål rundt identitet og tilhørighet i forhold til geografi, slekt og familie. Med utgangspunkt i bilder og problemstillinger fra hennes egen familiehistorie utforsker hun den individuelle og kollektive erindring.

Hun har arbeidet mye med fotografi og grafiske teknikker på keramikk, og lager både større installasjoner og mindre arbeider for visning i galleri.

 
Arrangør: Bergen kommune ved Kunst, kultur og psykisk helse, Bergenhus og Årstad kulturkontor.

NB! Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen. 

Les deltageravtalen her

(Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato)


Dersom kurset er fullt, kan du sende en mail til kkph@bergen.kommune.no.
Merk emnelinjen med ønsket kurs slik: «Venteliste til kurs i  ..  . .»

Skriv fullt navn og kontaktinformasjon (tlf.nr.) hvis du ønsker at vi kontakter deg ved ledig plass!

 

Sted Ulriken bydelssenter
Påmeldingsfrist 15.04.2015 10:00
Startdato 18.03.2015 10:00
Sluttdato 27.05.2015 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Linn Kornerud
mob. 97666632