MOVE IT - uken høst 2019 - Friplasser


Etat for idrett tilbyr inntil 10 friplasser på høstferietilbudet "Move it- uken 2019".

Kriteriet for å få en gratis plass

Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller har aktivitetskort.

Deltakerinformasjon

Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass.

Påmelding

Påmelding til leiren vil foregå fortløpende. Merk at det er begrenset med deltakerplasser.

Det er mulig å melde på søsken som er innenfor gitt aldersgruppe.

Utfylling av skjema

Alle felt med *(stjerne) bak må fylles ut. Dere vil motta bekreftelse umiddelbart når skjema er sendt inn til eposten dere har registrert. 

Om leiren

Move it-uken er for barn som går i 3.-7. klasse, og ønsker å delta på en gøy og variert høstferieuke, med masse aktivitet. Her vil barna få mulighet til å prøve en rekke ulike aktiviteter både inne og ute, som klatreparken på Valle, kanopadling, innendørs klatring, funballz og ulik ballaktivitet, samt flere spennende aktiviteter som er ledet av dyktige instruktører. 

Før oppstart vil dere motta et informasjonsskriv på e-post med praktisk informasjon om oppmøte og lignende. Det er viktig at dere leser dette informasjonsskrivet grundig når det blir sendt ut. NB vær obs på at oppmøtested varierer mellom Sandslihallen, Høyt og Lavt parken på Valle, Kaland idrettshall og Fana Arena.

Bilde

Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer


Vennligst bruk kommentarfeltet dersom det er forhold vi må være spesielt oppmerksomme på, eksempelvis matallergier og medisiner. MOVE IT er en aktivitetsskole der ALLE barn skal få muligheten til å oppleve mestring og glede. Derfor er det svært ønskelig at dere informerer oss om barnet ditt har spesielle behov/diagnoser som vi kan tilrettelegge for.


NB! Vi gjør foresatte oppmerksom på at hvis dere har spesifikke ønsker om at ditt barn skal være på gruppe sammen med noen andre som er påmeldt, venner eller søsken så MÅ DETTE NEVNES I KOMPISFELTET VED PÅMELDING.

Sted Ulike steder i Fana og Ytrebygda
Påmeldingsfrist 23.09.2019 15:00
Startdato 07.10.2019 09:00
Sluttdato 11.10.2019 14:30


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
Camilla Rødberg