MOVE IT - Høstferien 2020


Etat for idrett tilbyr friplasser på høstferietilbudet "Move it- uken 2020".

Kriteriet for å få en gratis plass

Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller har aktivitetskort.

Deltakerinformasjon

Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass.

Påmelding

Påmelding til leiren vil foregå fortløpende. Det er mulig å melde på søsken som er innenfor gitt aldersgruppe.

Utfylling av skjema

Alle felt med *(stjerne) bak må fylles ut. Dere vil motta bekreftelse umiddelbart når skjema er sendt inn til eposten dere har registrert. 

Hvem er aktivitetsuken for?

Aktivitetsuken er for barn som går i 3-7. klasse. Det er ikke nødvendig med bosted i Fana eller Ytrebygda, men deltakerne må møte opp ved enten Kaland idrettshall, klatreparken Høyt og Lavt på Nesttun eller Sandslihallen hvor aktivitetsuken finner sted. Mer informasjon om hvor man skal møte opp de ulike dagene vil bli sendt ut i god tid. Torsdagen avsluttes med en felles dag på Kaland hvor det legges opp til en rekke ulike aktiviteter, deltakerne vil være der hele dagen. Aktivitetsuken er passende både for barn som er aktiv og har erfaring fra ulike idretter, og for dem som ikke har vært noe særlig aktiv tidligere. Under aktivitetsuken er det lagt vekt på variert aktivitet hvor barna får mulighet til å prøve helt nye aktiviteter og ikke minst oppleve mestring!

Adresser å forholde seg til: 

Sandslihallen: Sandslivegen 100, 5254 Sandsli
Kaland idrettshall: Osvegen 335, 5229 Kalandseidet

Klatreparken Høyt og Lavt på Nesttun: Osvegen 141, 5227 Nesttun

Hvordan blir uken organisert?

Aktivitetene varer fra kl. 09:00-15:00. SFO tilbud kan benyttes ved behov. Deltakerne kan ta leveres kl. 08:00 og hentes 16:00. Barna vil i forkant av aktivitetsuken bli delt opp i ulike grupper ledet av 2-3 aktivitetsledere. Gjennom aktivitetsuken vil de bli introdusert for en rekke aktiviteter. Det vil være 2 ulike aktiviteter hver dag, en før lunsj og en etter lunsj. Foruten når barna er i klatreparken Høyt og Lavt hvor de vil være hele dagen. Mer informasjon om hvor man skal møte opp de ulike dagene vil bli sendt ut i god tid før aktivitetsuken starter.

Om leiren

Move it-uken er for barn som går i 3.-7. klasse, og ønsker å delta på en gøy og variert høstferieuke, med masse aktivitet. Her vil barna få mulighet til å prøve en rekke ulike aktiviteter både inne og ute, som klatreparken Høyt og lavt på Nesttun, innendørs klatring, funballz, aktiviteter i hall, friluftsliv samt flere spennende aktiviteter. Vi avslutter aktivitetsuken med en felles dag på Kaland. Her vil barna få delta på en rekke ulike og kjekke aktiviteter. 

Da dette er en aktivitetsuke med mange utendørsaktiviteter, er det veldig viktig at barna har varme klær tilpasset været utendørs og gjerne skift! 

Før oppstart vil dere motta et informasjonsskriv på e-post med praktisk informasjon om oppmøte og lignende. Det er viktig at dere leser dette informasjonsskrivet grundig når det blir sendt ut. NB vær obs på at oppmøtested varierer mellom Sandslihallen, Høyt og Lavt parken på Nesttun og Kaland idrettshall. 

Bilde

Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer

Tilrettelegging for de med spesielle behov?

Dersom ditt barn har behov for tilrettelegging for å kunne delta på aktivitetsuken, er vi behjelpelig med det. Ta kontakt, så finner vi en god løsning!


Vennligst bruk kommentarfeltet dersom det er forhold vi må være spesielt oppmerksomme på, eksempelvis matallergier og medisiner. MOVE IT er en aktivitetsskole der ALLE barn skal få muligheten til å oppleve mestring og glede. Derfor er det svært ønskelig at dere informerer oss om barnet ditt har spesielle behov/diagnoser som vi kan tilrettelegge for.

Viktig å huske på: 

  • I påmeldingen må dere melde tilbake om barnas høyde grunnet info klatreparken trenger i forbindelse med reservasjon av seler. 
  • Det er veldig viktig at dere også melder ifra på påmeldingen om eventuelle ønsker for deltakere de ønsker å være på gruppe med (venner, søsken ol.). Se kompisfeltet.
  • Vi ønsker også at foresatte registrerer JA eller NEI i påmelding angående publisering av eventuelle bilder som blir tatt ila uken. 
Sted Kalandseidet, sandslihallen, Høyt og lavt
Påmeldingsfrist 18.09.2020 23:00
Startdato 05.10.2020 09:00
Sluttdato 08.10.2020 15:00


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
Linn-Christin Torgersen
mob. 90767727