Logo Bergen kommune

SPØRSMÅL OG SVAR

Hva er deltager.no?
Deltager.no er en nettbasert tjeneste som på en enkel måte gir arrangører mulighet til å tilby og ta seg betalt for ulike arrangementer. Deretter kan deltagere på en enkel måte melde seg på og betale.

Hvilket forhold er det mellom deltager.no, DnB NOR og Cotech?
Deltager.no tilbys av DnB NOR i samarbeid med dennes heleide datterselskap Netaxept. Tjenesten er utviklet og blir driftet av Cotech AS.

Hvilke tekniske krav stilles det for å kunne ta i bruk deltager.no?
Du trenger ikke installere en egen applikasjon for å ta i bruk deltager.no. Du trenger kun følgende for å kunne ta i bruk tjenesten:

 • Internett tilgang (modem 28.000 bps eller høyere)
 • Skjermoppløsning 800x600 pixels (SVGA)
 • Følgende browser versjon eller nyere:
  • Internet Explorer 4.0
  • Netscape 4.7

Hva koster det å bruke deltager.no?
Som arrangør betaler du en fast transaksjonskostnad på 4,- pr. påmeldte deltager, samt en provisjon på 3% av det påmeldte beløpet. Som deltager koster det deg ikke noe å benytte tjenesten.

Eksempel på kostnad for arrangør:

Det blir gjort en påmelding av 2 deltagere til et skirenn. Deltageravgiften er 250,- pr. person. Som arrangør betaler du da 8,- i kostnad og 15,-i provisjon. Totalkostnaden 23,- trekkes fra i forbindelse med utbetaling av opgjør til deg.

Tar det lang tid å komme i gang?
Som arrangør må du først registrere deg (for registrering klikk her). Registreringen tar et par minutter. Deretter skal du som bruker av tjenesten godkjennes (gjøres av DnB NOR). Å bli godkjent tar vanligvis mindre enn 1 døgn etter at du er ferdig med å registrere deg. Når godkjennelsen foreligger sendes det automatisk en e-post til den adressen som ble oppgitt for ansvarlig person for arrangøren. Du kan da umiddelbart starte opp med å registrere arrangementer og ta imot påmeldinger.

Til hvilke type arrangementer kan deltager.no benyttes?
Tjenesten kan benyttes til alle typer arrangementer, så lenge arrangementet er innenfor rammene av til enhver tid gjeldende norsk lovgivning. Som arrangør definerer du selv hvilken informasjon deltager skal oppgi ved påmelding.

Finnes det en beløpsgrense for hvilke arrangementer som kan registreres?
Det er ingen øvre grense for arrangementer som tilbys via deltager.no. Det er heller ingen nedre grense for hva arrangementet koster.

Er det sikkert å bruke deltager.no?
Ja, det er sikkert å bruke deltager.no. Tjenestens nettsider er sikkerhetssertifisert, noe som innebærer at all kommunikasjon mellom brukere og nettsiden skjer på en sikker måte. Betaling skjer ved bruk av Netaxept sin løsning. Netaxept benytter krypteringsteknologi som sikrer at ingen kan "lytte av" de data som registreres i forbindelse med gjennomføring av betalinger. Vi oppbevarer heller ikke kredittkortnummer som deltager benytter ved betaling av påmeldingen .

Hvilke opplysninger lagres om deltageren?
De data som deltageren må oppgi for å bli bruker av tjenesten vil bli lagret. Dette gjelder følgende informasjon:

 • E-post adresse (til bruk som brukernavn)
 • For- og etternavn
 • Telefonnumer (fast og mobil)
 • Postadresse
 • Kontonummer (i de tilfeller hvor kunden oppgir dette. Kontonummeret benyttes til refusjon av deltageravgift dersom deltager melder seg av et arrangement eller arrangementet blir avlyst).

Hva skjer hvis jeg glemmer passordet mitt?
Dersom du glemmer passordet ditt kan du likevel beytte tjenesten. Du kan via nettsidene velge funksjonen "Har du glemt passordet ditt?". Du vil da få tilsendt et nytt passord.


Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS