Tricking kurs, Fysak Åsane 7.- 9. august 2023

Mandag 7. august - onsdag 9. august
Fysak Åsane klokken 13.00 - 15.00

Pris: 300,- (Gratisplass/Aktivitetskort)*

Tredagerskurs med fokus på grunnleggende ferdigheter i den akrobatiske aktiviteten Tricking. Kurset vil kombinere trening med lek og moro i en sosial aktivitet.

Det blir mye aktivitet, så ta med drikkeflaske med vann og kanskje noe å spise.

Kurset er for deg som begynner på 2.-10. trinn etter sommeren og er født i 2008-2016.

Instruktørene vil i tillegg være tilstede ved Fysak Åsane torsdag 10.8 og fredag 11.8 i tidsrommet 13.00-15.00 og man kan ta komme og trene på det man har lært på kurset sammen med instruktørene.

Pris og påmelding/avmelding 
Det koster 300 kroner for å delta på leir. Dette må du betale når du melder barnet ditt på leiren. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok.

Du vil få tilbake pengene dersom du melder barnet ditt av mer enn to dager før leiren starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake. Dersom leiren er fulltegnet, vil du få mulighet til å sette barnet ditt på venteliste.

*Gratisplass/Aktivitetskort
Kan du ikke betale? Da kan barnet ditt få delta gratis eller bruke aktivitetskort. Når du melder barnet ditt på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller aktivitetskort. De som jobber på leiren, vil ikke få vite hvilke barn som deltar gratis.

Foto eller film av barn som deltar på leir 
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på leir. Vi tar kun bilder av barnet dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om leirene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue barna.

Vi håper alle deltakere får hyggelige dager på kurs :-)

Sted Fysak Åsane
Påmeldingsfrist 07.08.2023 16:00
Startdato 07.08.2023 13:00
Sluttdato 09.08.2023 15:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Julianne Berg Larsen
mob. 53039690Logo Deltager AS