Tankerom_Tegnekurs


Tegnekurs med Oda Valle

Oppstart uke 34:  Onsdag 25. august 2021 Kl. 12.00 til 15.00  
NB! Med forbehold om nok påmeldte.
Kursavgift kr. 500,- PLUSS materialkostnader.
Varighet: 3 ganger, siste gang onsdag 8. september. Max. 7 plasser
Adresse: NB! Amalie Skrams hus, biblioteket i 2.etasje. Domkirkegaten 4.

Foto: Oda Valle
 
NB! Deltakerne må anskaffe og bekoste materialer selv i forkant av kursstart.

KURSBESKRIVELSE: På dette tegne-kurset skal deltakerne øve på å tegne objekter en finner i hverdagen og i naturen. Deltakerne skal studere og tegne med blyant, kull og blekk. Det blir også kroki-tegning der en tegner mennesker, kropp og ansikt. Det trengs ingen forkunnskaper for å delta på dette tegne-kurset.

Deltakerne skal jobbe med grunnleggende tegne-teknikker, men skal også teste ut eksperimentelle måter å tegne på. Det være seg blind-tegning, en-streks tegning og det å tegne med redskaper en finner i naturen. Her skal det være lov å prøve ut forskjellige uttrykk og ha det gøy. 

Deltagerne må selv skaffe: En blokk med godt kvalitetspapir. A3. 1x Blyant HB og 1x Blyant 6 eller 5 B. Viskelær. Blyantspisser. Blekk på glass (svart og gjerne blekk med farger. De har merket "Ecoline" på butikken "Tegne" (Hobbykjelleren) i Bergen sentrum). 1 liten og en stor pensel.  Malepaletten har også et bredt utvalg deltagerne kan velge mellom. 


KURSHOLDER Oda Valle, er utdannet med en bachelor i Visuell kommunikasjon fra BIAD i England, og har en grad i Praktisk pedagogisk utdanning i Kunst og design fra UIB. Hun har erfaring med å undervise barn i barnehage, ungdom på ungdomsskolen og voksne i «Den kulturelle lykkepillen» i regi e Kunst, kultur og psykisk helse siden 2020. Hun har også hatt tegnekurs hos Kirkens bymisjon. Oda Valle har jobbet som selvstendig næringsdrivende illustratør siden 2008. I dag jobber hun mest med å illustrere barnebøker. 

Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her

(Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato)

Arrangør: Bergen kommune, Kulturetaten, Team aktivitet, Kunst, kultur og psykisk helse i samarbeid med Amalie Skrams hus.

NB! Når du melder deg på kurset blir du bedt om å oppgi din adresse. Din adresse er kun til intern bruk/statistikk for Bergen kommune.


 

Sted Amalie Skrams hus
Påmeldingsfrist 20.08.2021 12:00
Startdato 25.08.2021 12:00
Sluttdato 08.09.2021 15:00
Antall ledige plasser: 7


Påmelding åpner 02.08.2021 12:00
 


Kontaktinformasjon:
KKPH