Tankerom - Skrivekurs - Nybegynner
OPPSTART: Onsdag 20. april 2022 Kl. 11.00 -14.00 
(Med forbehold om nok påmeldte).

Nordnes bydelshus, Klosteret 2, Nordnes

Kurset går over 6 ganger. Max. 6 plasser. 3 timer hver gang

(Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato).


NB! Kurset passer best for nybegynnere. Om der er ledige plasser fredag 8. april kan også mer erfarne skrivere melde seg på.

Kursbeskrivelse

Kurset er et skjønnlitterært skrivekurs, der studentene skriver fortellinger og/eller dikt og får respons på tekstene sine, både i hel gruppe og individuelt.

Kurset er både for den som er helt i begynnerfasen av skrivingen, eller trenger et puff for å komme videre. Hvordan skape en skjønnlitterær tekst? Hvilke grep og teknikker kan brukes i egen skriving? Hvordan finne en egen stemme?

I løpet av kurset lærer deltakerne om skriveprosessen fra idé og skisse til mer ferdig tekst. Gjennom skriveoppgaver og respons på egne skriveprosjekt vil skriveren bli inspirert til å skrive mer og bedre. Tips til skriveprosessen blir supplert med eksempeltekster fra litteraturen.

Om kursholder

Sindre Ekrheim (født 3. Juli 1967) er en norsk forfatter fra Stavanger. Han debuterte i 2010 med diktsamlingen Sjøen hugsar ingen barndom og fulgte opp med samlingene Ho kjem fram i regnet i 2013 og Rangsøles i 2017. Ekrheim bor i Bergen. Han har vært bokanmelder i Bergens Tidende og er for tiden fast lyrikkanmelder i Dag og Tid. Han driver også poesikritikkbloggen humbaba.no og er redaktør for det digitale poesikritikktidsskriftet Krabben.

Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. 

Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her

Er kurset fullt? Skriv deg eventuelt inn på uforpliktende venteliste her, slik at vi kan kontakte deg om noen trekker seg.

Arrangør: Bergen kommune, Kulturetaten, Team aktivitetKunst, kultur og psykisk helse.

NB! Når du melder deg på kurset blir du bedt om å oppgi din adresse. Din adresse er kun til intern bruk/statistikk for Bergen kommune. 


Sted Nordnes bydelshus
Påmeldingsfrist 22.04.2022 14:00
Startdato 20.04.2022 11:00
Sluttdato 25.05.2022 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
KKPHNets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS