Tankerom_Malekurs

Tegne og malekurs med LisBeth J Sjøvoll

Oppstart uke 42:  Onsdag 20.oktober 2021 Kl. 12.30 til 16.30  
NB! Med forbehold om nok påmeldte.

Kursavgift kr. 1200,- pluss materialkostnader som deltakerne må kjøpe selv.

Varighet: 8 ganger, siste gang onsdag 15.desember. Max. 5 plasser
(Ikke kurs i skoleferier, så sant det ikke er avtalt med kursholder, eller på helligdager).

Adresse: Kunstnerverkstedene cs55 C. Sundts gt.  55, 4. Etg. 
Ringeklokke utenfor
 
NB! Deltakerne må anskaffe og bekoste materialer selv.

Kursbeskrivelse 
Kurset fokuserer på å øve seg på å se, ikke på ferdig resultat. 
Deltakerne får nye oppgaver hver gang, alle med ulikt fokus og med utgangspunkt i ulike oppstillinger. Det trengs ingen forkunnskaper for dette kurset. Der er staffeli og papir til alle i verkstedet, men deltakerne må selv skaffe nødvendig utstyr.

Det vil si; akrylmaling i primærfarger + hvit, pensler, malepalett, tegneklyper, kull, knett-gummi og blyant (f.eks. 4 b, 6 b eller annet) og klær som tåler litt søl. System 3 akrylmaling anbefales og det er mye bra å få kjøpt hos MALEPALETTEN i Kong Oscars gate, bl.a. startpakker med rød, blå, gul, sort og hvit. OBS! Oljemaling kan ikke benyttes.

Det er butikk i nærheten, men lurt å ta med matpakke. Vi lager kaffe og det er vannkoker hvis noen vil lage te. Hver gang startes med en konsentrasjons øvelse, så det er viktig at alle kommer i tide.


Om kursholder

LisBeth J. Sjøvoll gikk ut fra Vestlandets kunst akademi i 1992 og har siden stort sett hatt sitt virke i Bergen. Hun arbeider med tegning og maleri, og har vært aktiv som kunstner siden endt utdannelse. Lisbeth J. Sjøvoll har også erfaring fra undervisning, spesielt fra KIB (Kunstskolen i Bergen) hvor hun er i den faste staben. Hun arbeider i et abstrakt formspråk, ofte i serier og gjerne store formater. Bildene hennes er visuelle ideer i dialog med hverandre, rommet og tilskueren. Hun har stilt ut flere ganger ved Galleri SE, hatt flere separatutstillinger og er blant annet innkjøp av Stortinget, Bergen Kunstmuseum, Statoil og Norsk Kulturråd.

Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her

(Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato)

Arrangør: Bergen kommune, Kulturetaten, Team aktivitet, Kunst, kultur og psykisk helse.

NB! Når du melder deg på kurset blir du bedt om å oppgi din adresse. Din adresse er kun til intern bruk/statistikk for Bergen kommune.

Er kurset fullt? Skriv deg eventuelt inn på uforpliktende venteliste her, slik at vi kan kontakte deg om noen trekker seg.


 

Sted C55
Påmeldingsfrist 19.10.2021 17:00
Startdato 20.10.2021 12:30
Sluttdato 15.12.2021 16:30


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Livelin Remme