Tankerom - kurs i keramikk (videregående)
Oppstart: Torsdag 9. september 2021, kl. 09.30-14.30. 
(Med forbehold om nok påmeldte) Max. 6 plasser

Kursavgift: kr. 1400,-, leire kr. 150,- pr. sekk.


Varighet: 8 ganger. Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato. (Ikke kurs i skoleferier, så sant det ikke er avtalt med kursholder, eller på helligdager).

Sted: Ulriken bydelssenter, Landåsveien 31. Inngang fra Erleveien.

Materialutgifter (leire) dekkes av hver enkelt deltaker og kommer i tillegg til kursavgift for kurs. Velg selv hvor mange sekker leire du ønsker å kjøpe i tillegg til egenandel/kursavgift  i nedtrekksmenyen (priskategori) når du melder deg på. 

Kursbeskrivelse
På dette kurset vil man kunne jobbe med skulptur, bilde og/eller funksjonell form i leire/keramikk ved bruk av for eksempelmodellering, plate-/pølseteknikk eller andre teknikker som kursdeltaker ønsker å jobbe videre med. Kurset passer de som har erfaring fra før, for eksempel fra kurset for nybegynnere. Undervisningen vil bli individuelt tilpasset.Kursdeltagerne vil arbeide med egne ideer og videreutvikle ferdigheter gjennomarbeid med prosjekter og tema som interesserer dem.


Om kursholder
Ruth Moen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen og avsluttet sitt hovedfag i keramikk i 2000. Hun har vekslet mellom egne kunstprosjekter, samarbeidsprosjekter med andre kunstnere og formidling. Hun har jobbet som leder ved flere kunst- og kulturinstitusjoner i Bergen, sist som prosjektleder for nyoppstartede galleriet Kunstgarasjen. Ruth har jobbet med skulpturer, vegg-arbeider, installasjoner og med arbeider for bruk. 


Illustrasjonsfoto: Kveil, oker. Thor Brødreskift

NB! Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på dette kurset definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her

Er kurset fullt? Skriv deg eventuelt inn på uforpliktende venteliste HER, slik at vi kan kontakte deg om noen trekker seg.


Arrangør: Bergen kommune - Kulturetaten, Team aktivitetKunst, kultur og psykisk helse.

NB! Når du melder deg på kurset blir du bedt om å oppgi din adresse. Din adresse er kun til intern bruk/statistikk for Bergen kommune.

 

Sted Ulriken bydelssenter
Påmeldingsfrist 06.09.2021 12:00
Startdato 09.09.2021 09:30
Sluttdato 04.11.2021 14:30


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Livelin Remme