Tankerom - kurs i keramikk (nybegynner)
Oppstart: Onsdag 8. september 2021, kl. 10.00-14.00. 
(Med forbehold om nok påmeldte) Max. 6 plasser
Kursavgift: Kr. 1200,- Leire kr. 150,- pr. sekk.

Varighet: 8 ganger. Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato. (Ikke kurs i skoleferier, så sant det ikke er avtalt med kursholder, eller på helligdager).

StedUlriken bydelssenter, Landåsveien 31. Inngang fra Erleveien.

Materialutgifter (leire) dekkes av hver enkelt deltaker og kommer i tillegg til kursavgift for kurs. Velg selv hvor mange sekker leire du ønsker å kjøpe i tillegg til egenandel i nedtrekksmenyen (priskategori) når du melder deg på.

Kursbeskrivelse
På dette kurset gjennomgår vi grunnleggende keramiske teknikker for arbeid med form. Vi lager skulptur, relieff eller bilde ved bruk av for eksempel modellering, plate- og/eller pølseteknikk. Vi har hovedfokus på det vi kan få til med hendene og enkle redskaper. Kurset passer for nybegynnere, det kreves ingen forkunnskaper og undervisningen vil bli individuelt tilpasset. Kursdeltagerne vil arbeide med egne ideer og utvikle ferdigheter gjennom arbeid med prosjekter og tema som interesserer dem.


Om kursholder
Ruth Moen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen og avsluttet sitt hovedfag i keramikk i 2000. Hun har vekslet mellom egne kunstprosjekter, samarbeidsprosjekter med andre kunstnere og formidling. Hun har jobbet som leder ved flere kunst- og kulturinstitusjoner i Bergen, sist som prosjektleder for nyoppstartede galleriet Kunstgarasjen. Ruth har jobbet med skulpturer, vegg-arbeider, installasjoner og med arbeider for bruk. 


Illustrasjonsfoto: KARI 2015. Thor Brødreskift.

NB! Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på dette kurset definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her

Er kurset fullt? Skriv deg eventuelt inn på uforpliktende venteliste HER, slik at vi kan kontakte deg om noen trekker seg.


Arrangør: Bergen kommune - Kulturetaten, Team aktivitetKunst, kultur og psykisk helse.

NB! Når du melder deg på kurset blir du bedt om å oppgi din adresse. Din adresse er kun til intern bruk/statistikk for Bergen kommune.

 

Sted Ulriken bydelssenter
Påmeldingsfrist 03.09.2021 12:00
Startdato 08.09.2021 10:00
Sluttdato 03.11.2021 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Livelin Remme