Tankerom - kurs i keramikk (nybegynner)
Oppstart: Onsdag 6. september 2023, kl. 10.00-14.00. 
(Med forbehold om nok påmeldte) Max. 6 plasser
Kursavgift: Kr. 1200,- pluss leire kr. 150,- pr. sekk.

Varighet: 8 ganger. Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato. (Ikke kurs i skoleferier, så sant det ikke er avtalt med kursholder, eller på helligdager). 

StedUlriken bydelssenter, Landåsveien 31. Inngang fra Erleveien.

Materialutgifter (leire) dekkes av hver enkelt deltaker og kommer i tillegg til kursavgift for kurs. Velg selv hvor mange sekker leire du ønsker å kjøpe i tillegg til egenandel i nedtrekksmenyen (priskategori) når du melder deg på.


Kursbeskrivelse

På dette kurset gjennomgår vi grunnleggende keramiske teknikker for arbeid med form. Vi lager skulptur, relieff eller bilde ved bruk av for eksempel modellering, plate- og/eller pølseteknikk. Vi har hovedfokus på det vi kan få til med hendene og enkle redskaper. Kurset passer for nybegynnere, det kreves ingen forkunnskaper og undervisningen vil bli individuelt tilpasset. Kursdeltagerne vil arbeide med egne ideer og utvikle ferdigheter gjennom arbeid med prosjekter og tema som interesserer dem.


Om kursholder

Ruth Moen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen og avsluttet sitt hovedfag i keramikk i 2000. Hun har vekslet mellom egne kunstprosjekter, samarbeidsprosjekter med andre kunstnere og formidling. Hun har jobbet som leder ved flere kunst- og kulturinstitusjoner i Bergen, inkludert som prosjektleder for galleriet Kunstgarasjen. Ruth har jobbet med skulpturer, vegg-arbeider, installasjoner og med arbeider for bruk. 


Foto: Diana Light fra Unsplash


NB! Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på dette kurset definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen HER

Er kurset fullt? Skriv deg eventuelt inn på uforpliktende venteliste ved å sende en epost til kkph@bergen.kommune.no. NB! Merk emnefeltet med VENTELISTE og oppgi telefonnummer slik at vi kan kontakte deg om noen trekker seg.


Arrangør: Bergen kommune - Kulturetaten, Kunst, kultur og psykisk helse.

 

Sted Ulriken bydelssenter
Påmeldingsfrist 04.09.2023 10:00
Startdato 06.09.2023 10:00
Sluttdato 01.11.2023 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Kunst, kultur og psykisk helseLogo Deltager AS