Tankerom - kurs i keramikk (nybegynner)
Oppstart: Onsdag 2. februar 2021, kl. 10.00-14.00. 
(Med forbehold om nok påmeldte) Max. 6 plasser
Kursavgift: Kr. 1200,- pluss leire kr. 150,- pr. sekk.

Varighet: 8 ganger. Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato. (Ikke kurs i skoleferier, så sant det ikke er avtalt med kursholder, eller på helligdager)

StedUlriken bydelssenter, Landåsveien 31. Inngang fra Erleveien.

Materialutgifter (leire) dekkes av hver enkelt deltaker og kommer i tillegg til kursavgift for kurs. Velg selv hvor mange sekker leire du ønsker å kjøpe i tillegg til egenandel i nedtrekksmenyen (priskategori) når du melder deg på.


Kursbeskrivelse

På dette kurset gjennomgår vi grunnleggende keramiske teknikker for arbeid med form. Vi lager skulptur, relieff eller bilde ved bruk av for eksempel modellering, plate- og/eller pølseteknikk. Vi har hovedfokus på det vi kan få til med hendene og enkle redskaper. Kurset passer for nybegynnere, det kreves ingen forkunnskaper og undervisningen vil bli individuelt tilpasset. Kursdeltagerne vil arbeide med egne ideer og utvikle ferdigheter gjennom arbeid med prosjekter og tema som interesserer dem.


Om kursholder

Ruth Moen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen og avsluttet sitt hovedfag i keramikk i 2000. Hun har vekslet mellom egne kunstprosjekter, samarbeidsprosjekter med andre kunstnere og formidling. Hun har jobbet som leder ved flere kunst- og kulturinstitusjoner i Bergen, sist som prosjektleder for nyoppstartede galleriet Kunstgarasjen. Ruth har jobbet med skulpturer, vegg-arbeider, installasjoner og med arbeider for bruk. 


Illustrasjonsfoto: KARI 2015. Thor Brødreskift.


NB! Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på dette kurset definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen 
HER

Er kurset fullt? Skriv deg eventuelt inn på uforpliktende venteliste her, slik at vi kan kontakte deg om noen trekker seg.


Arrangør: Bergen kommune - Kulturetaten, Team aktivitet, Kunst, kultur og psykisk helse.

 

Sted Ulriken bydelssenter
Påmeldingsfrist 31.01.2022 14:00
Startdato 02.02.2022 10:00
Sluttdato 30.03.2022 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Livelin RemmeNets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS