Sykkelkids - sykkelinstruksjon

Lyst til å bli en flinkere og tryggere syklist?

Bli med på sykkelskole med Sykkelkids!

Praktisk informasjon
Sykkelkids sommercamp er et tilbud i regi av Norge Cykleforbund i samarbeid med Bergen kommune for barn født i 2010 – 2015, 2. - 5. trinn. Målsetningen med sommercampen er å utvide barnas sykkelforståelse og forbedre de tekniske sykkel ferdigheter. Over disse 3 dagene skal deltagerne øke sitt ferdighetsnivå og bli en tryggere syklist i trafikken og under lek. Gjennom sykkelcampen skal barna lære om grunnleggende sykkel service og vedlikehold til å sykle på lengre turer. Det blir ulike ferdighetsløyper og baner, sykkelsjekk, konkurranser, sykkel-leker, pumptrack, sykkelturer på vei og i terreng, enkel undervisning og teori, sykkel rebus, prøve ulike typer sykler, samt mange andre spennende aktiviteter både inne og ute.

Hovedfokus skal være å ha det gøy på sykkel og lære noe nytt hver dag. Det stilles ingen krav til spesielle ferdigheter bortsett fra at en kan kunne å sykle på egen hånd. Ellers må hver enkelt ha med seg sin egen sykkel og hjelm. Barna vil bli delt inn i grupper etter alder og nivå. Under disse dagene er hovedfokuset å ha det gøy, være i aktivitet og å få mange nye venner.

Alle deltakere må ta med mat og drikke og skiftetøy til hver dag. Deltakerne må også ta med utetøy tilpasset værforholdene, da aktiviteten foregår ute.

Oppmøte for leirene:

  • Storetveit skole mandag 27.06 - onsdag 29.06 fra klokken 09.00-14.00
  • Storetveit skole onsdag 10.08 - fredag 12.08 fra klokken 09.00-14.00

Foto/film av deltaker 
Sykkelkids/Etat for idrett tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på klubben sin nettside, kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Deltakerandel og påmelding/avmelding
Pris kr 400,- betales ved påmelding. Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangement. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen for salg.

Kriteriet for å få friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller har aktivitetskort.

Deltakerinformasjon
Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass

Velkommen :)

Påmeldingsfrist 22.06.2022 12:00


Fornavn deltaker *
Etternavn deltaker *
E-postadresse *
Mobilnummer kontaktperson *
Fødselsår *
Hvilken uke ønsker du å delta?
Info. om deltaker (allergier, andre spesielle hensyn)
Kan det bli tatt bilder av deltaker? Hvis ja, se info om bildebruk/lagring over.
 *
Egenandel *
Aktivitetskort nr.
Kan Etat for idrett sende dere informasjon om andre fremtidige arrangementer?
 *
 *
Ja, jeg samtykker at Bergen kommune kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.
 


Kontaktinformasjon:
Aktivitetsavdelingen i Etat for idrett
mob. 40802261