Sportsleir uke 26 - Stemmemyren

Velkommen på sportsleir uke 26 

Leiren pågår fra mandag 27.juni til fredag 1.juli fra kl. 09.00-15.00.

Sportsleir er et variert og spennende aktivitetstilbud for jenter og gutter på 2. til 4. trinn.
Aktivitetene du kan delta på er blant annet svømming, friidrett, dans, diverse ballspill, natursti og en rekke andre aktiviteter. Deltakerne blir nærmere orientert om aktivitetsprogrammet første dag av leirleder.

Alle deltakere må ta med mat og drikke, treningstøy og badetøy til hver dag. Deltakerne må også ta med utetøy tilpasset værforholdene, da noen av aktivitetene foregår ute.

Base for leiren vil være Stemmemyren idrettshall. Senest fredagen før leiroppstart vil dere motta epost med informasjon om aktiviteter og leirleder.

Foto/film av deltaker 
Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Deltakerandel og påmelding/avmelding
Kr 600, betales ved påmelding. Du vil umiddelbart motta bekreftelse pr. e-post på at bestillingen er ok.
Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangementet. Ved avmelding vil det bli trukket en avmeldingsavgift, kr 25 fra egenandelen. Det settes opp ventelister ved fullbooket arrangement.

Kriteriet for å få friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller har aktivitetskort. Friplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass

Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)

Påmeldingsfrist 25.06.2022 12:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Aktivitetsavdelingen, Etat for idrett
mob. 40802261Logo Deltager AS