Skatekurs introduksjon nybegynner- Sommer 2022

Når: Lør 25. - søn 26. juni   Kl. 10:00 - 12:00 // Alder: 1. trinn og oppover // Hvor: Fysak Slettebakken // Pris: 200,- (Friplass / Aktivitetskort)

Helgekurs lagt opp til nybegynner nivå. 
Veiledning og tips fra erfarne skatere rettet mot de som vil prøve å begynne med skateboarding eller har stått bittelitt, men trenger dra hjelp for å komme skikkelig i gang. Vi har noen brett og hjelmer til utlåns, men alle som har eget utstyr, bes å ta med det.

Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)


Foto/film av deltaker 
Vi tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Betaling og påmelding/avmelding

Deltageravgift betales ved påmelding. Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangement. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen.

Friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller ikke har aktivitetskort.

Deltakerinformasjon
Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass.


Sted Fysak Slettebakken
Påmeldingsfrist 24.06.2022 10:00
Startdato 25.06.2022 10:00
Sluttdato 26.06.2022 12:00


Det er desverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet


Kontaktinformasjon:
Christoffer Werner
mob. 53039690