Sjøsportuken 2022

Velkommen til leir med friluftsliv og sjøsport

Etat for idrett og Bergen og Omland Friluftsråd inviterer til SJØSPORTUKEN i høstferien.

BÅL – KANO – FISKE – TREKKE GARN – BADE MED VÅTDRAKT – LEK -> dette er bare noen av aktivitetene barn fra 4.-7 trinn kan bli med på i høstferien, 10.– 14. oktober.

Leirprogram:

  • Oppmøte alle dager kl. 09.00: parkeringsplass v/Eidsvåg kirke. Deltakerne padler til Storøyen. Det vil være en sikringsbåt på sjøen som følger med kanoene. Hvis noen føler seg utrygg vil de få tilbud om å sitte på med båten. Hvis det blir dager med mye bølger, blir deltakerne kjørt med båt til øyen.
  • Kl. 0930 – 1430: deltakerne deltar på ulike friluftsaktiviteter på Storøyen.
  • Avslutter aller dager kl. 15.00: parkeringsplass v/Eidsvåg kirke. 

Deltakerne vil ha et variert aktivitetsprogram, der de får delta på ulike aktiviteter som for eksempel kanopadling, lage bål, spikke, sette garn, sløye fisk (hvis vi får fisk), tilberede fisk på bål og bade med våtdrakt (valgfritt). Mer informasjon vil bli sendt til påmeldte deltakere i uken før høstferien.

Generell informasjon

SJØSPORTUKEN er et leirtilbud der aktivitetene arrangeres ute. Deltakerne må kle seg godt og ha med skift og ekstra tøy (bedre å kunne ta av tøy, enn å ha på for lite). Deltakerne må benytte redningsvest når de er på sjøen og når vi oppholder oss langs sjøkanten. Det er ikke et krav om at deltakerne må kunne svømme, men vi må få beskjed hvis deltakeren har reduserte svømmeferdigheter. Deltakere som har redningsvest tar den med, resten får låne.
Deltakerne tar med seg mat og drikke alle dager. Det kan være lurt å pakke med litt ekstra niste/frukt til aktivitetsleiren, da noen kan bli ekstra sulten når de er mye i aktivitet.

På øyen er det et nøst/hus/toalett som vi benytter under leirperioden.


Foto/film av deltaker 
Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Deltakerandel og påmelding/avmelding
Kr 600, betales ved påmelding. Du vil umiddelbart motta bekreftelse pr. e-post på at bestillingen er ok.
Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangementet. Ved avmelding vil det bli trukket en avmeldingsavgift, kr 25 fra egenandelen. Det settes opp ventelister ved fullbooket arrangement.

Kriteriet for å få friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller har aktivitetskort. Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass.Velkommen til Sjøsportuken 2022!

Sted Storøyen
Påmeldingsfrist 09.10.2022 09:00
Startdato 10.10.2022 09:00
Sluttdato 14.10.2022 15:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Aktivtetsavdelingen
mob. 48284687Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS