Rollespillskolen og eventyrspill

Velkommen til Rollespillskolen i samarbeid med Tidsreiser!

Bli med å lag ditt eget eventyr i høstferien. Er du en kreativ sjel, med et hjerte for rollespill og improteater?Liker du sverdkamp, Eventyrspill, og Trolldomsakademiet? Da er rollespillskolen noe for deg! Rollespillskolen er en workshop som går over 2 dager. Vi avslutter Rollespillskolen med et Eventyrspill.

Det er mange teaterspirer der ute, men ikke alle er komfortabel med å stå foran et publikum. På Rollespillskolen er det fokus på prosess, og personlig utvikling. Sluttresultatet er ikke viktig på dette kurset, vi ønsker at deltagerne skal gå hjem med en følelse av å ha skapt noe eget og blitt mer selvsikker i det å formidle kunstneriske uttrykk innenfor teater. Enten det er å stå på en scene, eller bare det å kunne fremføre foran klassen. Vi har fokus på metoder som improteater, og interaktivt skuespill alt uten publikum.

EVENTYRSPILL
Vi avslutter Rollespillskolen med et Eventyrspill. Eventyrspill er et interaktivt rollespill, satt i et fantasy-univers med alver, orker, og vikinger. Her vil elevene lære å sloss med sverd, skyte med bue, samtidig som de skal spille en karakter i et univers hvor magi, riddere, og troll er en virkelighet.

STED: Åsane kulturhus, Multisal og Klasserom 3318
PRIS: Gratis!
Aldersgruppe: 11 til 15 år
TID: 12.-13. oktober kl. 10.00-15.00


Foto: Yngve Hegreberg

Sted Åsane kulturhus
Påmeldingsfrist 11.10.2021 10:00
Startdato 12.10.2021 10:00
Sluttdato 13.10.2021 15:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Aida Rokolj
mob. 94534982