Powercamp

Velkommen på Powercamp. 

Leiren pågår fra mandag 21. juni til fredag 25. juni fra kl. 09.00-15.00. Leiren er for ungdommer som skal begynne på 8. trinn til 10. trinn.

TIF Viking tilbyr en uke med fokus på basis- og funksjonell trening. I tillegg blir det noen uteaktiviteter, svømming med mer. Deltakerne kan se frem til en tøff og sosial uke. Fredag 25.juni vil det være åpen dag på Skansemyren med aktivitetsledere som lager et felles program for samtlige deltakere på leirene i regi av TIF viking.


Alle deltakere må ta med mat og drikke, treningstøy og badetøy til hver dag. Deltakerne må også ta med utetøy tilpasset værforholdene, da noen av aktivitetene foregår ute.

Deltakerne vil i uken før leirstart bli nærmere orientert på mail om aktivitetsprogram, oppmøtesteder, pakkeliste og annen nyttig info.


Base for leiren er Vikinghallen.

Foto/film av deltaker 
TIF Viking tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på klubben sin nettside, kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Påmelding/avmelding
Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre.

 

Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)


Påmeldingsfrist 16.06.2021 20:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Camilla Rødberg
mob. 94 501 303