Parkourcamp - Sommer 2022


Når: Uke 26 (man -tors)  27. - 30. juni   Kl. 10:00 - 14:00 // Alder: 4. trinn og oppover // Hvor: Fysak Melkeplassen // Pris: 400,- (Friplass / Aktivitetskort)

En aktiv uke med Parkour på Fysak Melkeplassen. Det blir aktive dager med læring, lek og moro. Det blir gjennomgang av basisferdigheter, men også utfordringer for de som kan litt fra før. Det kan også bli rom for litt andre aktiviteter om det blir behov for litt variasjon. Deltagerene blir delt opp i grupper etter alder og/ eller ferdighetsnivå. Lange aktive dager krever litt drivstoff. Husk å ha med nok mat og drikke.

Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)


Foto/film av deltaker 
Vi tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Betaling og påmelding/avmelding

Deltageravgift betales ved påmelding. Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangement. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen.

Friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller ikke har aktivitetskort.

Deltakerinformasjon
Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass.

Sted Fysak Melkeplassen
Påmeldingsfrist 27.06.2022 09:00
Startdato 27.06.2022 10:00
Sluttdato 30.06.2022 14:00


Det er desverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet


Kontaktinformasjon:
Trond Økland
mob. 53039690