Låtskriverkurs med Jarle Skavhellen i Åsane Kulturhus

Jarle inviterer til låtskriverkurs 7.,8. og 9. august, tre dager, fra kl. 10.00 - 15.00 

Antall plasser: 12 stykk 

Alder: 12 - 16 år

Hvor: Øvingsrommene, Åsane Kulturhus 

Pris: Gratis 

Hva skal skje?  

Vi bruker 2-3 dager med låtskriving der vi utforsker forskjellige skriveteknikker som Ordskyer, Beatles-metoden med å stjele tilfeldige ord og fraser fra aviser/bøker/takkekort, stream of consciousness osv. Da kjører vi på med Nashville-timeplan hvor vi skriver frem til lunsj og arrangerer etter lunsj. 

 

Innspillingskurs

Hvis dette faller i smak inviterer Jarle også til innspillingskurs i studio i Åsane Kulturhus 14., 15. og 16. august, kl. 10.00 - 15.00. Se egen påmelding for dette:   

Her bruker vi 3 dager med produksjon og innspillingsteknikk hvor vi spiller inn låtene som ble skrevet på første del av kurset, og ser på tips og triks, og hvordan man bygger en låt med analoge instrumenter vs. hvordan man kan bygge en låt med samples. 

Man kan også være med på innspillingskurset selv om man ikke har vært med på låtskriverkurset.  Påmelding til innspillingskurset: https://www.deltager.no/BK/event/innspillingskurs_med_jarle


Hvem er Jarle?  

 Jarle Skavhellen dukket opp fra intet med låta «The Ghost In Your Smile» i 2016. Det tidløse folk-uttrykket skar gjennom algoritmene, og førte raskt til både millioner av streams og oppmerksomhet fra utlandet, etter å ha gått rett til topps på både Spotifys og Billboards Global Viral-lister. Tilbudene stod i kø fra plateselskaper over hele verden, og valget falt til slutt på Nettwerk Music Group [Passenger, Mallrat, SYML]. Debutplaten «The Ghost In Your Smile» kom ut i 2018, og ble trukket frem av Dagbladet som en av årets beste debuter. Andreplaten «Beech Street», produsert av den legendariske Grammy-nominerte produsenten Tucker Martine [First Aid Kit, Sufjan Stevens, My Morning Jacket, R.E.M.], ble hyllet med terningkast 5 fra blant andre Dagbladet, Dagsavisen og Bergens Tidende da den kom ut i 2021. Skavhellen har siden blitt en fast inventar på den europeiske musikkscenen og har opptrådt på scener over hele kontinentet. Nå er han aktuell igjen med den nye EP'en Mountains and Molehills.  

Velkommen! 


Foto: Synne Bønes  


Har du spesielle behov? Aktivitetene er i utgangspunktet for alle, men det kan være begrensninger. Dersom du har spesielle behov er det fint om du tar kontakt, slik at vi får gjort vårt beste for å tilrettelegge for deg.


Sted Åsane Kulturhus
Påmeldingsfrist 06.08.2023 12:00
Startdato 07.08.2023 10:00
Sluttdato 09.08.2023 15:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Liv Rognsvåg
mob. 40808158Logo Deltager AS