Høstfestivalen 2021

Foto: Roy Bjørge

Høstfestivalen er en årlig feiring av kreativitet og kulturelle uttrykk i alle former og farger. Festivalen er åpen for alle, men er spesielt tilrettelagt for at personer med utviklingshemning skal få mulighet til å dele sine talenter og uttrykke seg. Her har man kunnet oppleve sangere, skuespillere, dansere og musikere fra hele Bergen, og en konferansier som har lost publikum gjennom innslagene og skapt ellevill stemning i salen.  

Ønsker du å bidra på årets festival? Meld deg på her. Det kan være deg alene, eller sammen med en gruppe. Det kan være musikalske innslag, dans eller andre sceneuttrykk. Du kan også melde deg på med kunst (utstilling).


Sted: Fana Kulturhus

Tidspunkt:

Tirsdag 30.november (kl.18.00-20.00)

Onsdag 1.desember (kl.11.30-12.30 + kl.18.00-20.00)

PS. Ta en god titt på påmeldingsskjema, og vær sikker på at du svarer på alt som gjelder deg og ditt innslag. Gi beskjed hvis dere ønsker å opptre på formiddagen onsdag 1.12.


Med forbehold om forandrer i program og gjennomføring. 

Planen er å gjennomføre et fysisk arrangement så lenge smittevernsreglene tillater det. Skulle det være slik at vi ikke får ha fysisk publikum tilstede, tenker vi følgende alternativ:

* Digital sending

* Filmopptak av innslag på scenen (uten publikum)

* Mulighet for å sende inn egne bidrag (for digital visning)

(velgmuligheter i påmeldingsskjema)


Frist for påmelding er 22.oktober.

Påmeldte innslag vil få mer informasjon om gjennomføring o.l. etter at påmeldingsfristen er utløpt. 

PS. Har dere spørsmål eller spesielle behov, eller annen viktig informasjon som bør deles med oss, ta kontakt på --> tilrettelagt.kultur@bergen.kommune.noSted Fana kulturhus
Påmeldingsfrist 30.10.2021 23:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Pål Bernard Sleire