Hip Hop i Sommerferien- med Stig Paa og Dino (10-12år), uke 32


Bli med på en aktiv uke med Hip-Hop. 

Hip Hop i Sommerferien er en kreativ og lærerik uke innenfor hip hop'ens elementer Dans, DJing og Kunst (gatekunst, sjablong, graffiti). For både nybegynnere og viderekomne med fokus på elementenes grunnleggende kunnskaper og historie. Vi har primært holdt kurs for aldersgruppen 10-12år men er åpen for eldre.

StigPaa og Dino Dikic gir deg sommerens gøyeste ferieuke! Bli med og prøv ut breakdance, DJ-ing, graffiti, sjablongmaking og gatekunst. Deltakelse krever ingen forkunnskaper.

Fra mandag, 9. august til fredag, 13.august, på Elvetun. Leiren er for barn og unge.


På kurset blir man delt i grupper, og jobber på ulike stasjoner hver dag, slik at du får prøve ut alle aktivitetene i løpet av uken. Vi veksler mellom fysisk aktivitet ute og inne, og mer stillesittende aktiviteter, slik at dagene blir mest mulig variert. Midt på dagen lager vi felles lunsj og koser oss og spiser enten ute eller inne - avhengig av været. Fredagen avslutter vi med et lite show/utstilling kl. 14.30 hvor familie og venner er velkommen!

Velkommen til en kreativ og morsom ferieuke!


Praktisk info:

Kle dere lett og ledig, og ha gjerne med noe tøy det ikke er så farlig om dere griser på når vi skal drive med gatekunst/graffiti. Vi stiller selvsagt med nødvendig verneutstyr for bruk av spraymaling. Vi kjøper inn enkel brødmat, frukt og drikke - men har du spesielle allergier ber vi om at matpakke medbringes.


Kort om kursholdere:

Stig Markussen - Artistnavn: StigPaa. Profesjonell danser fra Bergen. Kjent fra dansemiljøet siden 1999, og er med i dansegruppen BSB (Bergen Style Bombers). Han har lang erfaring med dansekurs for barn, ungdom og voksne innen Break/HipHop.

Dino Dikic: Utdannet ved Kunst- og Design Høgskolen i Bergen. Lang erfaring som graffitikunstner og har vært kursinstruktør ved flere anledninger både for barn og ungdommer. Som kunstner arbeider han med samtidsgrafikk som installasjonskunst.


Oppmøtet: Elvetun Ungdomshus, Elvetun 21 (rett bak Vestkanten senter)

Alder: 10-12 år

Tid: Mandag-fredag (uke 32)

Pris: Gratis


Praktisk info:

Deltakerne tar med seg mat og drikke alle dager. Det kan være lurt å pakke med litt ekstra niste/frukt til aktivitetsleiren, da noen kan bli ekstra sulten når de er mye i aktivitet.

Vi vil ha tilgang til toalettfasiliteter på alle lokasjonene.

Foto/film av deltaker

Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Påmelding/avmelding

Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre.

Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post.

Ved spørsmål ta gjerne kontakt med arrangør. Se kontaktinfo under.

Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :) 

Sted Elvetun Ungdomshus
Påmeldingsfrist 02.08.2021 10:00
Startdato 09.08.2021 10:00
Sluttdato 13.08.2021 15:00
Antall ledige plasser: 8


Kontakperson navn *
Kontaktperson e-post *
Kontaktperson telefon *
Priskategori *
Deltaker navn *
Deltaker telefon
Deltaker alder *
Har deltaker allergi? (frivillig)
Hvis ja, hva hvilken allergi? (frivillig)
Gir du Bergen kommune tillatelse- til å bruke foto/film tatt av deltaker i dette tilbudet? Foto/film vil kunne brukes på kommunale nettsider og sosiale medier, i tillegg til promoteringsmateriale for lignende arrangement og tilbud. Du kan når som helst trekke samtykke ved å kontakte kontaktperson for denne aktiviteten. *
 


Kontaktinformasjon:
Ausra Blazauskaite
mob. 93951579