Fysak vinterferien 24: Nybegynner Skatekurs på Melkeplassen

Lørdag 2.3- søndag 3.3  
Klokken: 10.00 - 12.00

Sted: Fysak  Melkeplassen

Alder:  3.-10. trinn 
Pris: 200,- (Gratisplass/Aktivitetskort)

2 dagers kurs med fokus på det grunnleggende innen skating. To flinke instruktører vil veilede kursdeltagerne og introdusere de for skating. Dette kurset er for de som er helt ferske og de som kan litt og vil lære mer.

Vi har noen brett og hjelmer til utlåns, men alle som har eget utstyr oppfordres til å ta det med, da det passer bedre enn vårt. Alle må bruke hjelm. Ta med flaske til å fylle vann på og gjerne litt mat.

Pris og påmelding/avmelding 
Det koster 200 kroner for å delta på kurs. Dette må du betale når du melder barnet ditt på. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok.

Du vil få tilbake pengene dersom du melder barnet ditt av mer enn to dager før campen starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake.

Gratisplass/Aktivitetskort
Barnet ditt kan delta gratis eller bruke aktivitetskort om dere har behov for dette. Når du melder barnet ditt på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller aktivitetskort. Instruktørene vil ikke få vite hvilke barn som deltar gratis.

Foto eller film av barn som deltar på kurset
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på kurset Vi tar kun bilder av barnet dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om kursene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue barna.

Vi gleder oss til å treffe alle deltagerne og håper alle får et kjekt og lærerikt kurs :-) 

Sted Fysak Melkeplassen
Påmeldingsfrist 01.03.2024 21:00
Startdato 02.03.2024 10:00
Sluttdato 03.03.2024 12:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Anita Soltveit
mob. 40814825Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS