Fysak vinterferien 24: Nybegynner ScootKurs i Åsane

Lørdag 24.2 - søndag 25.2 

Klokken: 10.00-12.00

Sted: Fysak Åsane

Alder: 3. - 10. trinn


Pris: 200,- (Gratisplass/ Aktivitetskortet)

Nybegynner scootkurs med Krabbe og Luis. Dette er et 2 dagers kurs for deg som ønsker å lære det grunnleggende innenfor scoot. 

Vi har noen scoot og hjelmer å låne ut, men eget utstyr passer alltid best så ta det med om du har. Alle må bruke hjelm på kurset. 

Det bli mye aktivitet, så lurt å ta med drikkeflaske med vann og kanskje noe smått å spise på.  

Pris og påmelding/avmelding 
Det koster 200 kroner for å delta på kurset. Dette må du betale når du melder deltakeren på. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok.

Du vil få tilbake pengene dersom du melder deltakeren av mer enn to dager før kurset starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake.

Gratisplass/Aktivitetskort
Barnet ditt kan delta gratis eller bruke aktivitetskort om dere har behov for dette. Når du melder på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller Aktivitetskortet. Instruktørene vil ikke få vite hvilke deltakere som deltar gratis.

Foto eller film av barn som deltar på kurset
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på kurset. Vi tar kun bilder av deltakeren dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om kurset vårt vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue deltakere.


Vi gleder oss til å treffe alle deltagerne og håper alle deltagerne får et kjekt og lærerikt kurs :-)  


Sted Fysak Åsane
Påmeldingsfrist 23.02.2024 10:00
Startdato 24.02.2024 10:00
Sluttdato 25.02.2024 12:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Anita Soltveit
mob. 40814825Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS