Fysak vinterferien 24: Girlskatekurs på Melkeplassen

Lørdag 24.2 og søndag 25.2

Klokken: 10.00-12.00

Sted: Fysak Melkeplassen

Alder: 3.-10. trinn

Pris: 200,- (Gratisplass/Aktivitetskort)


Mari og Snøfrid fra Bergen Girlskate stiller som  instruktører og vil hjelpe deltagerne med tips og triks på individuelt nivå.

Vi har noen brett og hjelmer til utlåns, men alle som har eget utstyr oppfordres til å ta det med, da det nok passer bedre enn vårt. Alle må bruke hjelm. Ta med flaske til å fylle vann på og gjerne litt mat.

Pris og påmelding/avmelding 
Det koster 200,- kroner for å delta på kurset. Dette må du betale når du melder barnet ditt på leiren. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok.

Du vil få tilbake pengene dersom du melder barnet ditt av mer enn to dager før leiren starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake.

Gratisplass/Aktivitetskort
Barnet ditt kan delta gratis eller bruke aktivitetskort om dere har behov for dette. Når du melder barnet ditt på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller aktivitetskort. De som jobber på kurset vil ikke få vite hvilke barn som deltar gratis.

Foto eller film av barn som deltar på leir 
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på leir. Vi tar kun bilder av barnet dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om leirene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue barna.

Vi gleder oss til å treffe alle deltagerne og håper de får et kjekt og lærerikt kurs :-)  

Sted Fysak Melkeplassen
Påmeldingsfrist 23.02.2024 20:00
Startdato 24.02.2024 10:00
Sluttdato 25.02.2024 12:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Anita Soltveit
mob. 40814825



Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS