Fun Sport

Velkommen på Fun Sport

Leiren pågår fra mandag 21. juni til fredag 25.juni fra kl. 09.00-15.00.

Praktisk informasjon
Fun Sport er et variert og spennende aktivitetstilbud for jenter og gutter i 2. til 4. trinn.
Aktivitetene du kan delta på er blant annet svømming, friidrett, dans, diverse ballspill, natursti og en rekke andre aktiviteter. Deltakerne blir nærmere orientert om aktivitetsprogrammet første dag av leirleder. Fredag 25.juni vil det være åpen dag på Skansemyren med aktivitetsledere som lager et felles program for samtlige deltakere på leirene i regi av TIF viking.

Alle deltakere må ta med mat og drikke, treningstøy og badetøy til hver dag. Deltakerne må også ta med utetøy tilpasset værforholdene, da noen av aktivitetene foregår ute.

Deltakerne vil i uken før leirstart bli nærmere orientert på mail om aktivitetsprogram, oppmøtesteder, pakkeliste og annen nyttig info.

Base for leiren vil være Vikinghallen.


Foto/film av deltaker 
TIF Viking tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på klubben sin nettside, kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Påmelding/avmelding
Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre.

Velkommen :)Påmeldingsfrist 16.06.2021 20:00
Antall ledige plasser: 2


Fornavn *
Etternavn *
E-postadresse *
Mobilnummer deltaker
Fødselsår *
Adresse
Postnr/sted
Telefonnummer kontaktperson *
Fun sport *
Kan deltaker svømme?
 *
Info. om deltaker (allergier, andre spesielle hensyn)
Kan det bli tatt bilder av deltaker? Hvis ja, se info om bildebruk/lagring over.
 *
Kan Etat for idrett sende dere informasjon om andre fremtidige arrangementer?
 *
 *
Ja, jeg samtykker at Bergen kommune kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.
 


Kontaktinformasjon:
Camilla Rødberg
mob. 94 501303