Fun Dance

Velkommen til Fun Dance

Leiren pågår fra mandag 21. juni til fredag 25. juni fra kl. 09.00-15.00. Leiren er for barn og unge fra 5.- til 10. trinn.


Fun Dance med sport er et kombinert aktivitets- og dansetilbud. Første del av dagen vil deltakerne delta på ulike aktiviteter som f.eks svømming, ballspill, lek med mer. Resten av dagen vil de få innføring i ulike dansesjangre. Fredag 25.juni vil det være åpen dag på Skansemyren med aktivitetsledere som lager et felles program for samtlige deltakere på leirene i regi av TIF viking.

Alle deltakere må ta med mat og drikke, treningstøy og badetøy til hver dag. Deltakerne må også ta med utetøy tilpasset værforholdene, da noen av aktivitetene foregår ute.

Deltakerne vil i uken før leirstart bli nærmere orientert på mail om aktivitetsprogram, oppmøtesteder, pakkeliste og annen nyttig info.


Base for leiren er Vikinghallen.

Foto/film av deltaker 
TIF Viking tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på klubben sin nettside, kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Påmelding/avmelding
Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre.

Velkommen :)

Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)


Påmeldingsfrist 16.06.2021 20:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Marianne Nilssen
mob. 41127978