Friluftsleir Alvøenskogen uke 26

Velkommen til friluftsleir i Alvøenskogen uke 26

Etat for idrett inviterer til friluftsleir. Dette er et friluftstilbud der deltakere får oppleve padling, turer, sjø- og vannliv, lek og mange andre spennende aktiviteter. Leirene pågår fra mandag 27.juni til fredag 1.juli fra kl. 09.00-15.00. Leiren er for barn fra 2. til 5. trinn.

Lokasjon leirtilbud:

- Alvøenskogen - Oppmøte ved parkeringsplassen til Loddefjord idrettsanlegg.


Praktisk info:
Deltakerne må kle seg godt og gjerne ha med skift og ekstra tøy (bedre å kunne ta av tøy enn å fryse). Deltakerne må benytte redningsvest når de er på sjøen og når vi oppholder oss langs vann- og sjøkanten. Det er ikke et krav om at deltakerne må kunne svømme, men vi vil gjerne få beskjed hvis deltakeren har reduserte svømmeferdigheter. Deltakere som har redningsvest tar den med, resten får låne.

Deltakerne tar med seg mat og drikke alle dager. Det kan være lurt å pakke med litt ekstra niste/frukt til aktivitetsleiren, da noen kan bli ekstra sulten når de er mye i aktivitet. 

Vi vil ha tilgang til toalettfasiliteter.

Deltakerne mottar skriv med gruppene i forkant av leiren. Ved oppmøte går deltaker direkte til gruppen de skal være med i leirperioden. Leirlederne vil ha på seg vester i ulike farger - deltaker går til den fargen som sto i skrivet.

Foto/film av deltaker 
Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Deltakerandel og påmelding/avmelding
Kr 600, betales ved påmelding. Du vil umiddelbart motta bekreftelse pr. e-post på at bestillingen er ok.
Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangementet. Ved avmelding vil det bli trukket en avmeldingsavgift, kr 25 fra egenandelen. Det settes opp ventelister ved fullbooket arrangement.

Kriteriet for å få friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller har aktivitetskort. Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plassVi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)

Påmeldingsfrist 20.06.2022 23:00


Fornavn *
Etternavn *
E-postadresse *
Mobilnummer deltaker
Fødselsår *
Telefonnummer kontaktperson *
Kan deltaker svømme?
 *
Info. om deltaker (allergier, andre spesielle hensyn)
Deltar en kompis? Nevn hvem deltaker ønsker å komme på gruppe med
Kan det bli tatt bilder av deltaker? Hvis ja, se info om bildebruk/lagring over.
 *
Kan Etat for idrett sende dere informasjon om andre fremtidige arrangementer?
 *
Friluftsleir betaling *
Aktivitetskort nr.
Friluftsleir/oppmøtested *
 *
Ja, jeg samtykker at Bergen kommune kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.
 


Kontaktinformasjon:
Aktivitetsavdelingen, Etat for idrett
mob. 40802261