Bydelsleir uke 32 - Laksevåg

Lyst til å være med på en variert aktivitetsleir?

Mandag til fredag kl. 09-15, arrangerer Etat for idrett 4 bydelsleire for barn fra 5. - 7. trinn. Leirene arrangeres i bydelene Åsane, Fana, Sentrum og Laksevåg.  Pris kr 650,-. Det er plass til 30 deltakere på hvert leirtilbud. Dette er påmelding for Bydelsleir Laksevåg.

Bydelsleiren vil ha et variert aktivitetsprogram. Det vil være aktiviteter som for eksempel padling, ballspill, lek og friluftsliv. I tillegg vil vi invitere idrettslag som tilbyr "utradisjonelle," mindre idretter til å instruere deltakerne. Eksempler på slike aktiviteter kan være kampsport eller kajakk.


Oppmøte

Deltakerne møter opp direkte på aktiviteten. Vi har forsøkt å booke aktiviteter i Laksevåg bydel, eller i nærheten. Detaljert aktivitetsplan vil ettersendes. På enkelte dager kan oppmøte og hentestedet være forskjellig. Men dette følger det mer info om.

Praktisk info:
Deltakerne må kle seg godt og gjerne ha med skift og ekstra tøy (bedre å kunne ta av tøy enn å fryse). Deltakerne må benytte redningsvest når de er på sjøen og når vi oppholder oss langs vann- og sjøkanten. Det er ikke et krav om at deltakerne må kunne svømme, men vi vil gjerne få beskjed hvis deltakeren har reduserte svømmeferdigheter. Deltakere som har redningsvest tar den med, resten får låne.

Deltakerne tar med seg mat og drikke alle dager. Det kan være lurt å pakke med litt ekstra niste/frukt til aktivitetsleiren, da noen kan bli ekstra sulten når de er mye i aktivitet. 

Foto/film av deltaker 
Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Deltakerandel og påmelding/avmelding
Kr 650, betales ved påmelding. Du vil umiddelbart motta bekreftelse pr. e-post på at bestillingen er ok.
Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangementet. Ved avmelding vil det bli trukket en avmeldingsavgift, kr 25 fra egenandelen. Det settes opp ventelister ved fullbooket arrangement.

Kriteriet for å få friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller har aktivitetskort. Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plassVi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)


Påmeldingsfrist 03.08.2022 12:00


Fornavn *
Etternavn *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Mobilnummer deltaker
Fødselsår *
Telefonnummer kontaktperson *
Kan deltaker stille med sykkel i forbindelse med sykling til aktivitet på leiren?
Kan deltaker svømme?
 *
Info. om deltaker (allergier, andre spesielle hensyn)
Kan det bli tatt bilder av deltaker? Hvis ja, se info om bildebruk/lagring over.
 *
Egenandel *
Aktivitetskort nr.
Kan Etat for idrett sende dere informasjon om andre fremtidige arrangementer?
 *
 *
Ja, jeg samtykker at Bergen kommune kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.
 


Kontaktinformasjon:
Aktivitetsavdelingen, Etat for idrett
mob. 40802261