Fysak Sommer 23: BMX Camp - uke 27

Mandag 3. - fredag 7. juli (uke 27)
Fysak Slettebakken kl. 10:00 - 13:00
3. - 10. trinn

Pris: 500,- (Gratisplass*/ Aktivitetskortet)

Erfarne BMX kjørere kommer og lærer fra seg ulike triks og teknikker. 
Det vil være fokus på å bli trygg på sykkelen, øve på grunnleggende og mer avanserte triks, litt lek og moro samt en god dose med sosialisering med de andre deltagerne som også deler samme interesse.

Som utgangspunkt må deltagere ha BMX-sykkel selv. Vi har noen BMX-sykler i ulike størrelser som kan lånes under campen. Dette må avtales på forhånd pr telefon 53039690 (kl. 9-15 man-fre). Vi har også noen hjelmer til utlån, men ta med egen hvis man har en som sitter som et skudd. Ta med mat og drikke.

Pris og påmelding/avmelding 
Det koster 500 kroner for å delta på leir. Dette må du betale når du melder deltakeren på leiren. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok.

Du vil få tilbake pengene dersom du melder deltakeren av mer enn to dager før leiren starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake. Dersom leiren er fulltegnet, vil du få mulighet til å deltakeren på venteliste.

Gratisplass 
Kan du ikke betale? Da kan deltakeren få delta gratis eller bruke Aktivitetskortet. Når du melder på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller Aktivitetskortet. De som jobber på campen, vil ikke få vite hvilke deltakere som deltar gratis.

Foto eller film av barn som deltar på leir 
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på leir. Vi tar kun bilder av deltakeren dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om leirene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue deltakere.


Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)


Sted Fysak Slettebakken
Påmeldingsfrist 04.07.2023 18:00
Startdato 03.07.2023 10:00
Sluttdato 07.07.2023 13:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Christoffer Werner
mob. 53039690Logo Deltager AS