Bli med å spill i band, lær ett nytt instrument/synge eller hvordan lage musikk på datamaskin (musikkproduksjon). Kanskje du vil lage din egen sang eller få hjelp til å fullføre noe du allerede har begynt på. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Snacks/lett måltid blir servert ved hver workshop.
Mulighet for studioinnspilling i slutten av workshop, dersom man øver inn/lager noe sammen med andre deltagere.
Kom Nærmere har 17 års erfaring med å arrangere og tilrettelegge kulturaktiviteter for barn og unge. I år arrangerer våre instruktører workshop for ungdom i alderen 13-16 år i samarbeid med Bergen Kommune. Se mer på www.komnærmere.no.
Arrangør: Bergen Kommune
Instruktør: Kom Nærmere
Oppmøtet: Fana Kulturhus (Linken), Østre Nesttunvegen 18, Nesttun
Alder: 8. - 10. trinn
Tid: Uke 28-31, hver onsdag og torsdag (14-15 juli, 21-22 juli, 28-29 juli, 4-5 august), fra kl. 12-15. Det er ikke obligatorisk å delta på alle kursdager.
Pris: Gratis
Praktisk info:
Det kan være lurt å pakke med litt niste/frukt.
Vi vil ha tilgang til toalettfasiliteter på alle lokasjonene.
Hvis deltakeren har spesielle behov, ta kontakt med Marjolein Roozen, [email protected], 90930583, slik at vi kan imøtekomme disse.
Foto/film av deltaker
Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.
Påmelding/avmelding
Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre.
Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post.
Covid-19
Vi følger til enhver tid gjeldende regler for smittevern i våre tilbud. Disse punktene er det greit å vite før oppmøte:
Opplysningene som legges inn ved påmelding vil bli brukt i en eventuell smittesporing.
Barn og ungdom med luftveissymptomer skal ikke møte opp.
Husk minst 1-meters avstand og god hånd- og hostehygiene.