SommerUnik - Friluftsleirer for barn med spesielle behov uke 27

SommerUnik Friluftsleirer er et tilpasset friluftstilbud for barn som trenger ekstra oppfølging. Deltakerne vil bli ledsaget av egne aktivitetsledere, og følger opplegget til de andre leirdeltakerne på friluftsleirene der det er mulig.

På friluftsleir kan de få bli med på padling, orientering, bueskyting, sjøliv/vannliv, lek og mange andre spennende aktiviteter.

Leiren er for deg som er født i 2013-2016 og som begynner på 2.- 5. trinn etter sommeren. Ev. etter avtale.

Når

Leiren varer fra mandag 3. juli til fredag 7. juli. Barna møter opp klokken 09.00 om morgenen og skal bli hentet igjen klokken 15.00.

Hvor

Vi har leirer på fire ulike steder. Du velger leirsted i påmeldingsskjemaet.

Posidriv på Tellevik/Hordvik - Barna møter opp ved parkeringsplassen til kunstgressbanen ved Tellevik (transport inn til området etter avtale).

- Kanadaskogen - Her kan man velge å møte på parkeringsplassen på Spelhaugen der turstien starter, eller å møte på parkeringsplassen i Nipedalen/Tennebekktjørna rett nedenfor bussholdeplassen. 

- Langeskogen - Barna møter opp ved parkeringsplassen ved Langeskogen tursti i Casperkollen/Øvre kråkenes. Nærmeste busstopp er Bergveien.

- Alvøskogen - Barna møter opp ved parkeringsplassen ved Alvøen idrettspark. 

Klær

På leir må alle ha med klær som passer til været. Barna vil være ute hele dagen og det er derfor lurt å ha med ekstra varme klær, klesskift og badetøy.  

Sikkerhet under vannaktiviteter 

Når vi oppholder oss på i vannet, ved vannkanten eller på vannet i kano, skal alle barna ha redningsvest på. Ta med redningsvest til barnet dersom dere har. De som ikke har redningsvest, kan få låne på leiren.  

Mat 

Barna må ha med seg mat og drikke hver dag. Send gjerne med barnet litt ekstra niste eller frukt. Barna blir ekstra sulten når de er ute og i mye aktivitet.  

Toalett 

Barna kan gå på do i toaletthuset ved Tennebekktjørna. 

Kontakt og informasjon i forkant av leir

Vi stiller med egne ledsagere til barna. I forkant av leir vil dere bli kontaktet av rådgiver i Etat for idrett for å utveksle mer informasjon om ledsagerbehovet til barnet på leir. Det vil også bli sendt ut et informasjonsskriv med en plan for uken.

Dersom deltaker har behov for hjelp til personlig hygiene og/eller mating må deltaker ha med egen følgeperson.

Foto eller film av barn som deltar på leir  

I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på leir. Vi tar kun bilder av barnet dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.   

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om leirene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue barna.

Pris og påmelding/avmelding 
Det koster 650 kroner for å delta på leir. Dette må du betale når du melder barnet ditt på leiren. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok. 

Du vil få tilbake pengene dersom du melder barnet ditt av mer enn to dager før leiren starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake.  

Dersom leiren er fulltegnet, vil du få mulighet til å sette barnet ditt på venteliste. 
 
Gratisplass 
Kan du ikke betale? Da kan barnet ditt få delta gratis eller bruke aktivitetskort. Når du melder barnet ditt på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller aktivitetskort. De som jobber på leiren, vil ikke få vite hvilke barn som deltar gratis. 


Sted Kanadaskogen, Langeskogen, Alvøenskogen og Posidriv/Tellevik
Påmeldingsfrist 19.06.2023 15:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Aktivitetsavdelingen, Etat for idrett
mob. 40802261Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS