Fysak vinterferien 24: SkateCamp på Slettebakken

Mandag 26. - torsdag 29. februar 

Klokken: 10.00 - 13.00

Sted: Fysak Slettebakken 

Alder: 5. - 10. trinn


Pris: 400,- (Gratisplass/Aktivitetskort)

Flinke instruktører fra Bergen skateboardklubb vil veilede campdeltagerne til å ta steget videre innen skating. Dette kurset er for jenter og gutter som kan skate litt, ikke et kurs for nybegynnere. 

Nybegynner kurs finner du her:   Melkeplassen     Åsane


Målet med campen er å få deltagerne et steg videre i forhold til det nivået de individuelt er på ved start av campen. I tillegg til å ha en sosial opplevelse med andre som driver med skateboarding. 

Det vil bli mye skating så det er lurt å ta med en ekstra t-skjorte, drikkeflaske og mat.

Vi har noen skateboards og hjelmer å låne ut, men eget utstyr passer alltid best så ta det med om du har. Alle må bruke hjelm på kurset.   


Pris og påmelding/avmelding 
Det koster 400,- kroner for å delta på camp. Dette må du betale når du melder barnet ditt på. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok.

Du vil få tilbake pengene dersom du melder barnet ditt av mer enn to dager før campen starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake.

Gratisplass/Aktivitetskort
Barnet ditt kan delta gratis eller bruke aktivitetskort om dere har behov for dette. Når du melder barnet ditt på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller aktivitetskort. Instruktørene får ikke få vite hvilke barn som deltar gratis.

Foto eller film av barn som deltar på camp
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på campen. Vi tar kun bilder av barnet dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om campene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue barna.

Vi gleder oss til å treffe alle deltagerne og håper alle får en kjekk og lærerik camp :-)    

Sted Fysak Slettebakken
Påmeldingsfrist 25.02.2024 18:00
Startdato 26.02.2024 10:00
Sluttdato 29.02.2024 13:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Anita Soltveit
mob. 40814825Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS