Fysak vinterferien 24: BMX kurs på Slettebakken

Lørdag 24. februar & søndag 25. februar

Klokken: 10.00-12.00

Sted: Fysak Slettebakken

Alder: 5. - 10. trinn


Pris: 200,- (Gratisplass/Aktivitetskortet)

Erfarne BMX kjørere kommer og lærer fra seg ulike triks og teknikker. 
Det vil være fokus på å bli trygg på sykkelen, øve på grunnleggende og mer avanserte triks, litt lek og moro samt en god dose med sosialisering med de andre deltagerne som også deler samme interesse.

Som utgangspunkt må deltagere ha BMX-sykkel selv. Vi har noen BMX-sykler i ulike størrelser som kan lånes under kurset. Dette må avtales på forhånd pr. telefon 408 14 825 (kl. 9-15 man-fred). Vi har også noen hjelmer til utlån, men ta med egen hvis man har en som sitter som et skudd. Ta med mat og drikke.

Pris og påmelding/avmelding 
Det koster 200 kroner for å delta på kurset. Dette må du betale når du melder deltakeren på. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok.

Du vil få tilbake pengene dersom du melder deltakeren av mer enn to dager før leiren starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake.

Gratisplass/Aktivitetskort
Barnet ditt kan delta gratis eller bruke aktivitetskort om dere har behov for dette. Når du melder på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller Aktivitetskortet. Instruktørene for kurset, vil ikke få vite hvilke deltakere som deltar gratis.

Foto eller film av barn som deltar på kurset
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på kurset. Vi tar kun bilder av deltakeren dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om kursene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue deltakere.


Vi gleder oss til å treffe alle deltagerne og håper de får et kjekt og lærerikt kurs :-)  

Sted Fysak Slettebakken
Påmeldingsfrist 23.02.2024 20:00
Startdato 24.02.2024 10:00
Sluttdato 25.02.2024 12:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Anita Soltveit
mob. 40814825Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS