Fysak sommer 24 - Breakdance kurs på Slettebakken

Mandag til fredag, 24.06 - 28.06

Kl: 10:00 - 14:00

Trinn: 4. trinn og oppover

Pris: 550 kroner

Sted: Fysak Slettebakken.

Hans Kristian fra Absence dance crew vil ta dere gjennom en uke med det grunnleggende innen Breakdance. Her er det helt individuelt hvor mye du kan eller ikke kan. Hans Kristian vil møte deg på det nivået du er på. Dette kommer til å bli en gøyal uke med masse dansing og moro. 

Her er det lurt å ha på seg ledige og komfortable klær du kan danse i, samt gode joggesko.

Ta med mat og drikke da vi tar en pause midt på dagen for å fylle på med energi.  


Foto eller film av barn som deltar på leir  
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på leir. Vi tar kun bilder av barnet dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.   

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om leirene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue barna.

Pris og påmelding/avmelding  
Det koster 550 kroner for å delta på leir. Dette må du betale når du melder barnet ditt på leiren. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok.  

Du vil få tilbake pengene dersom du melder barnet ditt av mer enn to dager før leiren starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake.   

Dersom leiren er fulltegnet, vil du få mulighet til å sette barnet ditt på venteliste.  
  
Gratisplass  
Kan du ikke betale? Da kan barnet ditt få delta gratis eller bruke aktivitetskort. Når du melder barnet ditt på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller aktivitetskort. De som jobber på leiren, vil ikke få vite hvilket barn som deltar gratis. 

Påmeldingsfrist 23.06.2024 20:00


Det er desverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet

Du kan sette deg på venteliste ved å klikke her


Kontaktinformasjon:
Julianne Berg Larsen
mob. 40814825Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS