Samspill - prøv strykeinstrument!

Samspill er et sommertilbud til barn som går i 1. eller 2. klasse. Barna skal få prøve et av strykeinstrumentene (fiolin, cello, bratsj eller kontrabass) for å se om dette kan være en aktuell fritidsaktivitet fremover. Prosjektet skjer i samarbeid med Åsane Unge Strykere, og ambisjonen er å rekruttere nye medlemmer til orkesteret. 

Barna får nybegynner-opplæring av en voksen instruktør i et av instrumentene. De lærer seg grunnleggende teknikker på instrumentet. De skal så spille og ha det gøy sammen med de andre instrumentgruppene mot slutten av dagen. På slutten av kurset holder vi konsert for foresatte.  

Kurset går fra mandag 24. Juni til onsdag 26. Juni, kl. 10.00 - 14.00 hver dag. Vi samles og spiser felles lunsj kl. 12.00.    

Vi stiller med et antall instrumenter. Vi skal prøve å tildele det instrumentet som barnet ønsker, men det kan være at barnet ditt ikke får førstevalget sitt. 

Velkommen! 

Sted Åsane Kulturhus
Påmeldingsfrist 21.06.2024 09:30
Startdato 24.06.2024 09:30
Sluttdato 26.06.2024 14:00
Antall ledige plasser: 15


Fornavn *
Etternavn *
E-postadresse *
Priskategori *
Mobil *
Allergier *
Alder *
Høyde *
Vi gir tillatelse til at Bergen kommune kan ta bilder av mitt barn under kurs for å bruke det til dokumentering og markedsføring av fremtidige kurs.
Fototillatelse *
Barnet ønsker å spille *
Andrevalg av instrument *
Har barnet aktivitetskort? Fyll inn navnet her:
 *
Ja, jeg samtykker at Bergen kommune kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.
Her er Deltager.no/BK sin tilgjengelighetserklæring
 


Kontaktinformasjon:
Liv Rognsvåg
mob. 40808158Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS