Friluftsleir Kanadaskogen uke 26

Har du lyst bli med på friluftsleir i Kanadaskogen i sommer?  
På friluftsleir kan du prøve kanopadling, bading, rebusløp og andre morsomme aktiviteter. Du får blant annet bli med på fjelltur til Viggohytten og padletur på Tennebekkstjørna. 

Leiren er for deg som er født i 2014-2017 og som begynner på 2.- 5. trinn etter sommeren.  

Praktisk informasjon til foreldre: 

Når 
Leiren varer fra mandag 24. juni til fredag 28. Juni. Barna møter opp klokken 09.00 om morgenen og skal bli hentet igjen klokken 15.00. 

Hvor 
Du kan velge mellom to oppmøte- og hentesteder. Enten kan barnet møte opp på parkeringsplassen på Spelhaugen, der turstien starter. Eller så kan barnet møte opp på parkeringsplassen i Nipedalen. Den ligger nedenfor bussholdeplassen og ved like ved Tennebekktjørna. Oppmøte- og hentested velger du når du melder barnet ditt på leiren. 

Grupper 
Dere vil motta et informasjonsskriv i forkant av leiren. Her vil det stå skrevet hvilken gruppe barnet ditt skal være på. Hver gruppe har sin egen farge. Når barnet ditt kommer på leir, vil de møte aktivitetsledere med vester i tre forskjellige farger. Da skal barnet gå direkte til den gruppen de skal være med i leirperioden. I løpet av uken vil noen aktiviteter være felles, og noen vil være i gruppene.  

Klær 
På leir må alle ha med klær som passer til været. Barna vil være ute hele dagen og det er derfor lurt å ha med ekstra varme klær, klesskift og badetøy.  

Sikkerhet under vannaktiviteter 
Når vi oppholder oss på i vannet, ved vannkanten eller på vannet i kano, skal alle barna ha redningsvest på. Ta med redningsvest til barnet dersom dere har. De som ikke har redningsvest, kan få låne på leiren.  

Mat 
Barna må ha med seg mat og drikke hver dag. Send gjerne med barnet litt ekstra niste eller frukt. Barna blir ekstra sulten når de er ute og i mye aktivitet.  

Toalett 
Barna kan gå på do i toaletthuset ved Tennebekktjørna. 

Foto eller film av barn som deltar på leir  
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på leir. Vi tar kun bilder av barnet dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.   

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om leirene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue barna.

Pris og påmelding/avmelding 
Det koster 700 kroner for å delta på leir. Dette må du betale når du melder barnet ditt på leiren. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok. 

Du vil få tilbake pengene dersom du melder barnet ditt av mer enn to dager før leiren starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake.  

Dersom leiren er fulltegnet, vil du få mulighet til å sette barnet ditt på venteliste. 
 
Gratisplass 
Kan du ikke betale? Da kan barnet ditt få delta gratis eller bruke aktivitetskort. Når du melder barnet ditt på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller aktivitetskort. De som jobber på leiren, vil ikke få vite hvilke barn som deltar gratis. 

 

Påmeldingsfrist 21.06.2024 12:00


Det er desverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet

Du kan sette deg på venteliste ved å klikke her


Kontaktinformasjon:
Aktivitetsavdelingen, Etat for idrett
mob. 40802261Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS