Sportsleir uke 26 - Landås

Har du lyst å bli med på sportsleir i Landås idrettshall? 
På sportsleir får du vært med på mange forskjellige aktiviteter. For eksempel ballsport, tur, friidrett, dans og mange morsomme leker. Aktivitetene vil være inne i idrettshallen, utenfor hallen og i bassenget.  

Leiren er for deg som er født i 2014-2017 og skal begynne på 2.-5. trinn etter sommeren. 

Praktisk informasjon til foreldre: 

Når  
Leiren varer fra mandag 24. juni til fredag 28. juni. Barna møter opp klokken 09.00 om morgenen og skal bli hentet igjen klokken 15.00.   

Hvor 
Barna møter opp og blir hentet i Landås idrettshall. 

Klær 
På sportsleir må alle ha på seg treningstøy og med seg badetøy til hver dag. Barna må også ta med seg utetøy til været som er meldt.  

Mat 
Barna må ha med seg mat og drikke hver dag. Send gjerne med barnet ditt ekstra niste eller frukt. Barna blir ekstra sulten når de er mye i aktivitet. 

Foto eller film av barn som deltar på leir  
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på leir. Vi tar kun bilder av barnet dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.   

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om leirene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue barna.

Pris og påmelding/avmelding  
Det koster 700 kroner for å delta på leir. Dette må du betale når du melder barnet ditt på leiren. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok.  

Du vil få tilbake pengene dersom du melder barnet ditt av mer enn to dager før leiren starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake.   

Dersom leiren er fulltegnet, vil du få mulighet til å sette barnet ditt på venteliste.  
  
Gratisplass  
Kan du ikke betale? Da kan barnet ditt få delta gratis eller bruke aktivitetskort. Når du melder barnet ditt på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller aktivitetskort. De som jobber på leiren, vil ikke få vite hvilke barn som deltar gratis. 

Påmeldingsfrist 20.06.2024 12:00
Antall ledige plasser: 31


Fornavn *
Etternavn *
Mobilnummer deltaker
Fødselsår *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Telefonnummer kontaktperson *
Kan barnet svømme 100 meter? *
Annen informasjon om barnet (allergier, andre spesielle hensyn)
Kan det bli tatt bilder av barnet? Hvis ja, se info om bildebruk/lagring over.
 *
Sportsleir betaling *
Nummeret på Aktivitetskortet:
Kan Etat for idrett sende dere informasjon om andre fremtidige arrangementer?
 *
 *
Ja, jeg samtykker at Bergen kommune kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.
Her er Deltager.no/BK sin tilgjengelighetserklæring
 


Kontaktinformasjon:
Aktivitetsavdelingen, Etat for idrett
mob. 40802261Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS