Fysak sommer 24 - Skatecamp på Slettebakken

Mandag 24. - Fredag 28. Juni

Kl. 10.00 - 14.00

Pris: 550 kroner

Sted: Fysak Slettebakken 

Alder: 4.-10.trinn (født i 2008 - 2015)


Flinke instruktører fra Bergen skateboardklubb vil veilede campdeltagerne til å ta steget videre innen skating. Dette kurset er for jenter og gutter som kan det grunnleggende innenfor skating, ikke et kurs for nybegynnere.

Målet med campen er å få deltagerne et steg videre i forhold til det nivået de individuelt er på ved start av campen. I tillegg til å ha en sosial opplevelse med andre som driver med skateboarding.

Det bli mye aktivitet, så lurt å ta med drikkeflaske med vann og noe å spise.

Vi har noen skateboards og hjelmer å låne ut, men eget utstyr passer alltid best så ta det med om du har. Alle må bruke hjelm på kurset.

Foto eller film av barn som deltar på leir  
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på leir. Vi tar kun bilder av barnet dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.   

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om leirene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue barna.

Pris og påmelding/avmelding  
Det koster 550 kroner for å delta på leir. Dette må du betale når du melder barnet ditt på leiren. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok.  

Du vil få tilbake pengene dersom du melder barnet ditt av mer enn to dager før leiren starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake.   

Dersom leiren er fulltegnet, vil du få mulighet til å sette barnet ditt på venteliste.  
  
Gratisplass  
Kan du ikke betale? Da kan barnet ditt få delta gratis eller bruke aktivitetskort. Når du melder barnet ditt på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller aktivitetskort. De som jobber på leiren, vil ikke få vite hvilke barn som deltar gratis. 

Påmeldingsfrist 23.06.2024 12:00


Det er desverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet

Du kan sette deg på venteliste ved å klikke her


Kontaktinformasjon:
Julianne Berg Larsen
mob. 40814825Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS