Fysak sommer 24 - Cheerleading kurs på Slettebakken

Lørdag 22. & Søndag 23. juni.

Pris: 250 kroner

1.-3. trinn, kl. 11.00 - 14.00 

4.-7. trinn, kl. 14.00 - 17.00 

Sted: Fysak Slettebakken.


Velkommen til cheerleaderkurs her på Fysak Slettebakken. Det blir en gøy og spennende helg med flinke trenere som har et flott opplegg for deltagerne. Campen passer for både gutter og jenter, nybegynnere til de mer erfarne.

Cheerleading er en idrett som består av ulike deler, blant annet: Turn, stunt, dans, hopp, kast og pyramider. I løpet av helgen vil man få en innføring innenfor alle de ulike delene ved cheerleading.

Deltagerne vil lære om samhold, kommunikasjon, samarbeid i form av cheerleading som lagsport. De vil lære å stole på hverandre, løfte på hverandre igjennom ulike aktiviteter og øvelser. Barna vil også oppleve mestringsfølelse og felles opplevelser igjennom utviklingen av egne ferdigheter.

Alle hovedtrenere har ulike kurs og spottekursing og vil ivaretar sikkerheten i trå med NAIF sine retningslinjer angående spotting.

Det bli mye aktivitet, så lurt å ta med drikkeflaske med vann og noe å spise.

Foto eller film av barn som deltar på leir  
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på leir. Vi tar kun bilder av barnet dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.   

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om leirene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue barna.

Pris og påmelding/avmelding  
Det koster 250 kroner for å delta på leir. Dette må du betale når du melder barnet ditt på leiren. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok.  

Du vil få tilbake pengene dersom du melder barnet ditt av mer enn to dager før leiren starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake.   

Dersom leiren er fulltegnet, vil du få mulighet til å sette barnet ditt på venteliste.  
  
Gratisplass  
Kan du ikke betale? Da kan barnet ditt få delta gratis eller bruke aktivitetskort. Når du melder barnet ditt på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller aktivitetskort. De som jobber på leiren, vil ikke få vite hvilke barn som deltar gratis. 

 

Påmeldingsfrist 21.06.2024 12:00


Fornavn *
Etternavn *
Mobilnummer deltaker
Fødselsår *
E-postadresse foreldre *
Gjenta e-post *
Telefonnummer foreldre *
Info. om deltaker (allergier, andre spesielle hensyn)
Kan det bli tatt bilder av deltaker? Hvis ja, se info om bildebruk/lagring over.
 *
Velg aldersbestemt kurs
Pris *
Nummeret på Aktivitetskortet:
Kan Etat for idrett sende dere informasjon om andre fremtidige arrangementer?
 *
 *
Ja, jeg samtykker at Bergen kommune kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.
Her er Deltager.no/BK sin tilgjengelighetserklæring
 


Kontaktinformasjon:
Julianne Berg Larsen
mob. 40814825Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS