Tankerom_Tegne_malekurs

Tegne og malekurs med Torild Stray

Oppstart:  Torsdag 2. mai 2024 kl. 10.00 til 14.00. NB! Med forbehold om nok påmeldte. Frist for påmelding: mandag 29. april klokken 20.00

Kursavgift: kr.1400,- pluss materialkostnader som deltakerne må kjøpe selv.

Varighet: 5 ganger. Maks 8 plasser. NB! Torsdag 9. mai er offisiell fridag. 
Kursdatoer er: 2., 16., 23. og 30. mai pluss 6. juni. 

Adresse: Isotop fellesatelier, Magnus Barfots gate 25, 5015 Bergen 
https://isotopfellesatelier.no/
 
NB! Deltakerne må anskaffe og bekoste materiell selv.

Kursbeskrivelse 
Alle kan tegne, kurset krever ingen forkunnskaper. Vi tar utgangspunkt i ulike oppsett og spennende  øvelser, deriblant aktmodell, stilleben m.m. Der er staffelier, arbeidsbord, kull, viskelær og noe akryl maling i atelieret. Vi maler med et utvalg farger og lærer å blande flere valører. Vi tegner med kull og lager collage. Til collage tar vi utgangspunkt i farget papir så ta gjerne med gamle aviser, blader, etc. 

Du må selv kjøpe: Blyanter (f. eks. 4 b/6 b) og ønsket tegnepapir (en blokk med 160-200 gram). Noen pensler, sort og hvit akryl maling + 2 komplementær farger som du velger selv (rødt og grønt eller blått og oransje eller lilla og gult) og arbeids skjorte. Tegne.no/Hobbykjelleren har godt utvalg. NB! Ikke kjøp oljemaling. Til male palett anbefales en bunke papir tallerkener. Fint om du tar med matpakke. Vi lager kaffe/ te. Materiell/utstyr kan oppbevares i verkstedet mellom kursdagene.

Om kursholder:
Torild Stray, født 1964, er en norsk kunstner som har bodd og arbeidet i Bergen og New York City. Hun jobber i hovedsak med oljemaleri og storformat tegning. Stray holder jevnlig utstillinger og diverse tegne arrangementer samt underviser i kunst. www.tstray.com

Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her

(Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato)

Arrangør: Bergen kommune, Kulturetaten, Bydekkende kulturaktiviteter, Kunst, kultur og psykisk helse.

NB! Når du melder deg på kurset blir du bedt om å oppgi din adresse. Din adresse er kun til intern bruk/statistikk for Bergen kommune.

Er kurset fullt? Skriv deg eventuelt inn på uforpliktende venteliste ved å sende en epost til [email protected] , slik at vi kan kontakte deg om noen trekker seg. Det kan være en fordel om du også skriver mobilnummer vi kan nå deg på.


 

Sted Isotop fellesatelier
Påmeldingsfrist 14.05.2024 16:00
Startdato 02.05.2024 10:00
Sluttdato 06.06.2024 14:00
Antall ledige plasser: 3


Fornavn *
Etternavn *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Priskategori *
Mobil *
Fødselsdato *
Adresse *
Postnummer *
Poststed *
 *
Hvor fant du informasjon om kurset?
 *
Ja, jeg samtykker at Bergen kommune kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.
Her er Deltager.no/BK sin tilgjengelighetserklæring
 


Kontaktinformasjon:
Kunst, kultur og psykisk helse



Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS