Dungeons and dragons sommeraktivitet, 12+år

Velkommen til rollespill-uke!

Vi skal sammen dykke ned i rollespillets verden. En fantasy setting hvor du kan sloss mot drager, plage goblins, ri på enhjørninger og spille ut episke karakterer! Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, det er helt gratis å bli med. Rollespill, som sett i «Stranger Things» eller «Life is Strange», er spillet med penn, papir, terninger og fantasi. Sammen skal vi lage karakterer, utforske og ha det gøy. Rollespill rundt et bord handler om å være fantasifull, løsningsorientert og ikke minst kreativ.

Rollespill rundt et bord er en fin måte å arbeide med fantasi og kreativitet. Når vi spille Dungeons and Dragons lager vi karakterer som vi spiller med i en oppdiktet verden. Ikke bare er spillet en gøy måte å bruke tid med andre men kan engasjere historie og matte kunnskaper. Spillet spilles med en historieforteller og 2-6 deltagere, alt man trenger er terninger, ark og fantasi. I løpet av uken skal vi spille flere mini kampanjer, utvikle våre egne karakterer, male miniatyrer, forberede spill, tegne kart og kanskje til og med sloss mot en drage! Det vil være mulig å spille på norsk og engelsk! Vi stiller med alt av utstyr, alt du trenger å ta med er samarbeidsvilje og kreativitet! Vi gleder oss til å tilbringe 1 uke i fantasy spill, blir du med oss?


Tid: Uke 26, fra mandag, 24.juni til fredag, 28.juni, kl. 12.00- 15.00.

Sted: Åsane kulturhus, Kunst og håndverksrom og Digitalt verksted. Åsane Senter 52, 5116 Ulset.

Alder: 12+år.

Arrangør: Arna og Åsane kulturkontoret

Instruktør: Iben Pedersen Vestrheim

Sted Åsane kulturhus, Kunst og håndtverksrom
Påmeldingsfrist 23.06.2024 12:00
Startdato 24.06.2024 12:00
Sluttdato 28.06.2024 15:00
Antall ledige plasser: 14


Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnummer *
Poststed *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Mobil *
Priskategori *
Hvor fant du informasjon om dette tilbudet? *
Jeg samtykker til at Bergen kommune kan bruke bilder og filmopptak av mitt barn som er tatt i forbindelse med aktiviteten, på nettsidene til Bergen kommune, kommunens facebooksider og instagramkonto, i annonser i lokalpresse/avis, trykksaker og materiell som brosjyrer og plakater.
Fototillatelse *
Her er Deltager.no/bk sin tilgjengelighetserklæring
 


Kontaktinformasjon:
Ausra Blazauskaite



Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS